مستقر شدن پزشکان متخصص در کلینیک ویژه امید خوشرودپی سه شنبه 4 ارديبهشت 1397 ساعت 8:50

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در مراسم افتتاح کلینیک تخصصی وفوق تخصصی امید خوشرودپی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه وآغاز هفته سلامت گفت:  کلینیک امید با عنایت دولت تدبیر وامید وپیگیریهای نمایندگان محترم شهرستان بابل ودیگر مسئولین استانی ،شهرستانی و دانشگاهی در این ایام مبارک به بهره برداری رسید.

وی افزود: افتتاح این پروژه با اعتبار حدود ۲۰ میلیارد ریال انجام شده است وامروز با حضور ۱۶ پزشکی متخصص به  بهره برداری رسیده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: این واحد درمانی در ۷۵۰ متر مربع بنا شده است دارای ۱۲ اتاق  ویزیت ومدیریت  می باشد.

دکتر جلالی افزود:این کلینیک  شامل بخش های تخصصی داخلی بیماریهای عفونی، جراحی عمومی، گوش حلق و بینی ،زنان و زایمان و.... می باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: در حال حاضر ۴۸ پروژه در دانشگاه علوم پزشکی بابل در دست اقدام می باشد با اعتبار ۷۰۰ میلیارد ریال  که با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در حال تکمیل می باشد.

وی خاطر نشان کرد وگفت :راه اندازی مراکز درمانی کاری بسیار سخت و دشوار است.باید تلاش کنیم  تا با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و با بهره گیری از خرد جمعی بتوانیم کارها را به پیش ببریم.

کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی امید خوشرودپی به بیش از ۶۰ هزار نفر جمعیت جنوب شهر بابل در بندپی شرقی و بندپی غربی خدمات ارائه می کند.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 صفحه بعدی
  با حکم وزیر بهداشت؛
رییس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني بابل منصوب شد
چهار شنبه 30 خرداد 1397 ساعت 10:34
  دیدار دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل با سرپرست بانک ملی و رفاه کارگران استان
يك شنبه 27 خرداد 1397 ساعت 12:49
  ملاقات عمومی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل با شهروندان محترم
سه شنبه 22 خرداد 1397 ساعت 14:46
  بازدید دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل از تیم پزشکی اعزامی سی شب سی مسجد در آستانه مقدس امامزاده قاسم بابل
يك شنبه 20 خرداد 1397 ساعت 10:25
  پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ر ه)
يك شنبه 13 خرداد 1397 ساعت 11:54
  جلسه دکتر سید فرزاد جلالی "ریاست محترم دانشگاه" با دکتر آخوندزاده " قائم مقام معاون تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت
شنبه 12 خرداد 1397 ساعت 8:1
  اولین جلسه هم اندیشی در خصوص چگونگی اخذ گرنت از مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد)
شنبه 12 خرداد 1397 ساعت 8:1
  اولین جلسه کارگاه مقاله نویسی نوین تحت عنوان "Increase your chances for publication"
شنبه 12 خرداد 1397 ساعت 8:0
  تقدیر از فعالان فرهنگی، علمی و ورزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل
طی مراسمی از فعالان فرهنگی، علمی و ورزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل سه شنبه ۸ خرداد در سالن شهید شجاعیان دانشگاه تقدیر بعمل آمد.
شنبه 12 خرداد 1397 ساعت 7:18
سه شنبه 8 خرداد 1397 ساعت 13:2
  هفته ملی بدون دخانیات با شعار قلیان سمی برای سلامت خانواده
هفته ملی بدون دخانیات با شعار قلیان، سمی برای سلامت خانواده و با هدف حمایت طلبی برای اجرای سیاست های موثر بر کاهش مصرف دخانیات و ارتقای سطح آگاهی عمومی
سه شنبه 8 خرداد 1397 ساعت 8:27
  اولین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال ۱۳۹۷
سه شنبه 8 خرداد 1397 ساعت 8:26
  انتصاب سرپرست روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل
طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مهدی شهبازی به عنوان سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه منصوب ش
يك شنبه 6 خرداد 1397 ساعت 8:19
  مراسم معارفه سرپرست روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل
يك شنبه 6 خرداد 1397 ساعت 8:17
  بازدید دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل از مرکز جامع سلامت روستایی و بیمارستان در حال ساخت بندپی شرق
شنبه 5 خرداد 1397 ساعت 8:35
  پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز اهداء عضو
دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با صدور پیامی 31 اردیبهشت ماه روزملی اهدای عضو(سالروزتاریخی اخذ فتوای حضرت امام خمینی در مورد جایز بودن اهدای عضو از افراد مرگ مغزی )پیامی را صادر نمودند.
دو شنبه 31 ارديبهشت 1397 ساعت 8:39
  دیدار دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل با رئیس دادگستری ودادستان شهرستان بابل
يك شنبه 30 ارديبهشت 1397 ساعت 11:32
  انتصاب سرپرست پژوهشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل
طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر حسین نجف زاده به عنوان سرپرست پژوهشکده سلامت دانشگاه منصوب شد.
يك شنبه 30 ارديبهشت 1397 ساعت 8:51
  مراسم تکریم ومعارفه مدیر امور عمومی وفنی دانشگاه
شنبه 29 ارديبهشت 1397 ساعت 14:36
  اجرای طرح سی شب سی مسجد دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 29 ارديبهشت 1397 ساعت 8:51
  حضور خبرنگاران در اداره روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 29 ارديبهشت 1397 ساعت 8:50
  برگزاری مراسم یادواره شهیدان دکتر سید علی اکبر شجاعیان وعلی بخش غلامی در دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 26 ارديبهشت 1397 ساعت 10:30
  پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز روابط عمومی
دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با صدور پیامی فرارسیدن 27 اردیبهشت"روز روابط عمومی و ارتباطات" را تبریک گفت.
چهار شنبه 26 ارديبهشت 1397 ساعت 10:30
  ملاقات عمومی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل با شهروندان