پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز اهداء عضو دو شنبه 31 ارديبهشت 1397 ساعت 8:39

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با صدور پیامی 31 اردیبهشت ماه روزملی اهدای عضو(سالروزتاریخی اخذ فتوای حضرت امام خمینی در مورد جایز بودن اهدای عضو از افراد مرگ مغزی )پیامی را صادر نمودند.

.متن پیام بدین شرح می باشد.

"ومن أحیاها فکانما احیا لناس جمیعا "

و هرکس نفسی را حیات بخشد (از مرگ نجات دهد ) مثل آن است که همه مردم را حیات بخشیده است ...(آیه 32 سوره مائده )

" اهداء عضو"در تاریخ کهن بشر و طب ، همواره تلفیق سحر انگیزی از علم و هنر و رویا و واقعیت و ارزش های متعالی اخلاقی و انسانی بوده است . اگر انسان، بعنوان اشرف مخلوقات در جهان بینی اسلامی ، ویژگیهای ممتاز معرفتی چون ابداع و خردورزی و میل غریزی به جاودانگی و تداوم حیات از یکسو ، وخصلتهای متعالی انسانی چون اخلاق و ایثار و ....از دیگر سورا داراست ،اهداءعضو ، نقطه تلاقی و تبلور همه ی این ارزشهاست .

آنجا که انگیزه، ذهن و دستان خردمند و هنرمند تیم فرهیخته و دانشمند اهداء عضو،دستان شفا بخش عزیز ایثارگر اهداکننده عضو را در دستان منتظر و رنجور بیمار نیازمند به عضو می نهد تا حیاتش تداوم یابد . معجزه ای که باورش سخت ولی این زنجیره ی خرد و هنر ،آنرا به واقعیت تبدیل کرده است .

یادی می کنیم از بزرگان علم طب و دین و هنر و سیاست این کشور که بمدد طبع و همت بلندشان امروز ایران عزیز،از سرآمدان این حوزه مدرن طب در منطقه و جهان است و خاطره ی 54 عزیز ایثارگرواحد شناسایی اعضای پیوندی معاونت درمان دانشگاه بابل که خود در بین ما نیستند ولی قلبشان در کالبد هموطنی دیگر میطپد را گرامی می داریم و همکاران دانشمند و هنرمند و عالیقدر تیمهای پیوند اعضای نظام سلامت اعم از پزشکان، هماهنگ کنندگان ؛ رضایت گیران، پرستاران و مددکاران و سایر عزیزان شاغل در این حوزه که علم و دین و اخلاق را باز تعبیر کرده اند، تحسین و تکریم می کنیم ..

31 اردیبهشت ماه ،روز ملی اهدای عضو (سالروزتاریخی اخذ فتوای حضرت امام خمینی در مورد جایز بودن اهدای عضو از افراد مرگ مغزی )گرامی باد .

به امید آنکه با داشتن ملتی چنین از خود گذشته و فداکار و پزشکان و همکارانی چنین متعهد در آینده ی نزدیک بتوانیم هدیه های خالصانه ی بیماران مرگ مغزی را هر چه بیشتر و بهتر به بیماران نیازمند برسانیم .

آغاز طرح توسعه اورژانس درمانگاه بیمارستان شهید رجایی بابلسر
مراسم کلنگ زنی طرح توسعه اورژانس و درمانگاه بیمارستان شهید رجایی بابلسر با حضور دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، آقای نانوا کناری نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی،
شنبه 30 تير 1397 ساعت 12:16
  پنجمین جلسه شورای اداری شهرستان بابل و اولین مجمع سلامت شهرستان بابل
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، پنجمین جلسه شورای اداری شهرستان بابل و اولین مجمع سلامت شهرستان با حضور دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خانم دکتر زمانی مدیر کل امور اجتماعی سلامت وزارت بهداشت ...
شنبه 30 تير 1397 ساعت 8:4
  راه اندازی میز خدمت و تکریم ارباب رجوع در دانشگاه علوم پزشکی بابل
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، میز خدمت در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع درمحوطه دانشگاه علوم پزشکی بابل و همچنین در معاونت بهداشتی دانشگاه راه اندازی شد.
شنبه 30 تير 1397 ساعت 8:2
  حضور دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، در یکصد و ششمین اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور
سه شنبه 26 تير 1397 ساعت 10:20
  نشست رئیس روابط عمومی و امور بین الملل با رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز طب ایرانی
سه شنبه 26 تير 1397 ساعت 10:19
  دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل یکی از 8 دانشکده طب ایرانی در کشور
دکتر سید علی مظفرپور رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل، از این دانشکده بعنوان یکی از 8 دانشکده طب ایرانی در کشور یاد کرد.
سه شنبه 26 تير 1397 ساعت 10:19
  گزارش عملکرد واحد آزمایشگاه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 25 تير 1397 ساعت 10:10
  اولین جلسه هماهنگی بمنظور همکاری پژوهشگران ایرانی مقیم خارج از کشور با محققین دانشگاه علوم پزشکی بابل
يك شنبه 24 تير 1397 ساعت 9:6
  برگزاری سی وهفتمین دوره آزمون ارتقاء دستیاری و گواهینامه تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 23 تير 1397 ساعت 12:51
  ارتقا مرتبه علمی دکتر مریم سید مجیدی از دانشیاری به استادی
شنبه 23 تير 1397 ساعت 10:56
  برنامه آموزشی بیماریهای غیرواگیر برای کارکنان نیروی انتظامی شهرستان بابل
شنبه 23 تير 1397 ساعت 10:55
  برگزاری کارگاه کارآفرینی در دانشگاه نسل سوم
چهار شنبه 20 تير 1397 ساعت 12:42
  ارتقاء مرتبه علمی از استادیاری به دانشیاری
يك شنبه 17 تير 1397 ساعت 13:50
  نشست ویدئو کنفرانس مدیران روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کشور با دکتر زارع نژاد مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت
يك شنبه 17 تير 1397 ساعت 12:45
  نشست مشترک دکتر شهبازی سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه با دکتر یمین فیروز
يك شنبه 17 تير 1397 ساعت 12:18
  نشست مشترک مدیران بانک قرض الحسنه رسالت با دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 13 تير 1397 ساعت 13:10
  عیادت مرتضی پورعلی گنجی بازیکن تیم ملی فوتبال از بیماران سرطانی کودکان امیر کلا
چهار شنبه 13 تير 1397 ساعت 13:8
  بازدید سرپرست روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل از نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد
چهار شنبه 13 تير 1397 ساعت 13:7
  نشست ویدئو کنفرانس مدیران روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی کشور با دکتر زارع نژاد مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت
دو شنبه 11 تير 1397 ساعت 11:1
  نشست مشترک سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل با معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه
دو شنبه 11 تير 1397 ساعت 11:0
  برگزاری هیئت رئیسه دانشگاه با حضور دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 9 تير 1397 ساعت 7:22
  برگزاری جلسه هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی بابل درمحل سازمان مرکزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
شنبه 9 تير 1397 ساعت 7:18
  نشست در تهران جهت هماهنگی کنگره بین المللی میاندوره جراحان مغز و اعصاب
شنبه 2 تير 1397 ساعت 8:11
  پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت گرامیداشت روز بسیج اساتید
دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت فرا رسیدن ۳۱ خرداد سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید پیامی را صادر نمودند.
شنبه 2 تير 1397 ساعت 8:10
  تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از دکتر نجفی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی
شنبه 2 تير 1397 ساعت 8:8