پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز اهداء عضو دو شنبه 31 ارديبهشت 1397 ساعت 8:39

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با صدور پیامی 31 اردیبهشت ماه روزملی اهدای عضو(سالروزتاریخی اخذ فتوای حضرت امام خمینی در مورد جایز بودن اهدای عضو از افراد مرگ مغزی )پیامی را صادر نمودند.

.متن پیام بدین شرح می باشد.

"ومن أحیاها فکانما احیا لناس جمیعا "

و هرکس نفسی را حیات بخشد (از مرگ نجات دهد ) مثل آن است که همه مردم را حیات بخشیده است ...(آیه 32 سوره مائده )

" اهداء عضو"در تاریخ کهن بشر و طب ، همواره تلفیق سحر انگیزی از علم و هنر و رویا و واقعیت و ارزش های متعالی اخلاقی و انسانی بوده است . اگر انسان، بعنوان اشرف مخلوقات در جهان بینی اسلامی ، ویژگیهای ممتاز معرفتی چون ابداع و خردورزی و میل غریزی به جاودانگی و تداوم حیات از یکسو ، وخصلتهای متعالی انسانی چون اخلاق و ایثار و ....از دیگر سورا داراست ،اهداءعضو ، نقطه تلاقی و تبلور همه ی این ارزشهاست .

آنجا که انگیزه، ذهن و دستان خردمند و هنرمند تیم فرهیخته و دانشمند اهداء عضو،دستان شفا بخش عزیز ایثارگر اهداکننده عضو را در دستان منتظر و رنجور بیمار نیازمند به عضو می نهد تا حیاتش تداوم یابد . معجزه ای که باورش سخت ولی این زنجیره ی خرد و هنر ،آنرا به واقعیت تبدیل کرده است .

یادی می کنیم از بزرگان علم طب و دین و هنر و سیاست این کشور که بمدد طبع و همت بلندشان امروز ایران عزیز،از سرآمدان این حوزه مدرن طب در منطقه و جهان است و خاطره ی 54 عزیز ایثارگرواحد شناسایی اعضای پیوندی معاونت درمان دانشگاه بابل که خود در بین ما نیستند ولی قلبشان در کالبد هموطنی دیگر میطپد را گرامی می داریم و همکاران دانشمند و هنرمند و عالیقدر تیمهای پیوند اعضای نظام سلامت اعم از پزشکان، هماهنگ کنندگان ؛ رضایت گیران، پرستاران و مددکاران و سایر عزیزان شاغل در این حوزه که علم و دین و اخلاق را باز تعبیر کرده اند، تحسین و تکریم می کنیم ..

31 اردیبهشت ماه ،روز ملی اهدای عضو (سالروزتاریخی اخذ فتوای حضرت امام خمینی در مورد جایز بودن اهدای عضو از افراد مرگ مغزی )گرامی باد .

به امید آنکه با داشتن ملتی چنین از خود گذشته و فداکار و پزشکان و همکارانی چنین متعهد در آینده ی نزدیک بتوانیم هدیه های خالصانه ی بیماران مرگ مغزی را هر چه بیشتر و بهتر به بیماران نیازمند برسانیم .

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعدی
  اختتامیه کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران در دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 14 مهر 1397 ساعت 9:49
  اهدای عضو بیمار بابلی، جان ۳ بیمار نیازمند را نجات داد
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قاسم زاده معاون درمان این دانشگاه از هفتمین مورد اهدا عضو در سال ۹۷ در شهرستان بابل خبر داد.
شنبه 14 مهر 1397 ساعت 7:49
  دومین روز ازکنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران در دانشگاه علوم پزشکی بابل
پنج شنبه 12 مهر 1397 ساعت 13:16
  نشست صمیمی استاندار مازندران با مسئولین شهرستان و هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 11 مهر 1397 ساعت 17:46
  کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب گامی موثر در جهت پیشرفت علمی استان مازندران
چهار شنبه 11 مهر 1397 ساعت 17:44
  حضور 150 جراح داخلی و بین المللی در کنگره مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 11 مهر 1397 ساعت 17:43
  برگزاری کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات در دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 11 مهر 1397 ساعت 16:44
  برگزاری کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران برای نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی بابل
يك شنبه 8 مهر 1397 ساعت 9:19
  اولین جلسه پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال 97
يك شنبه 8 مهر 1397 ساعت 7:49
  نشست منطقه ای هیات اجرایی جذب دانشگاه ها ی مازندران، گلستان و سمنان
چهار شنبه 4 مهر 1397 ساعت 12:6
  مجهز نمودن تمامی مراکز به دستگاه امحاء زباله جهت بی خطرسازی زباله های عفونی
چهار شنبه 4 مهر 1397 ساعت 11:19
  تست نظام ارجاع از سطح یک به سطح دو در شهرستان بابل انجام شد
سه شنبه 3 مهر 1397 ساعت 13:43
  مراسم تکریم ومعارفه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل
سه شنبه 3 مهر 1397 ساعت 12:56
  تمرین پدافند غیرعامل و اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری توسط معاونت بهداشتی بابل
تمرین پدافند غیرعامل و اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری برای اعضا تیم واکنش سریع و رابطان بلایا ی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاه سلامت معاونت بهداشتی در منطقه جنگلی درازکش بندپی شرقی
دو شنبه 2 مهر 1397 ساعت 12:57
  مراقبت از بیمار مبتلا به آلزایمر در منزل
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر پیام سعادت متخصص مغز و اعصاب دانشگاه از کاهش خطر ابتلا به آلزایمر با خواندن کتاب، ورزش و استفاده از گوشت ماهی خبر داد.
شنبه 31 شهريور 1397 ساعت 14:21
  کسب رتبه دوم کشوری در رشته PHD آزمون پرستاری توسط آقای نیما پورغلام
شنبه 31 شهريور 1397 ساعت 10:55
  گرامیداشت روز فوریت های پزشکی و اورژانس پیش بیمارستانی (اورژانس 115)
سه شنبه 27 شهريور 1397 ساعت 13:38
  اتمام پروژه بازسازی مجتمع سالن غذا خوری دانشگاه علوم پزشکی بابل
يك شنبه 25 شهريور 1397 ساعت 8:28
  نشست ویدئو کنفرانس مدیران روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کشور با دکتر زارع نژاد مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت
چهار شنبه 21 شهريور 1397 ساعت 12:56
  کارگاه توانمندسازی در زمینه اموزش پزشکی ویژه دستیاران جدیدالورود دانشگاه
سه شنبه 20 شهريور 1397 ساعت 11:19
  برگزاری دومین جلسه کارگاه مقاله نویسی نوین در دانشگاه علوم پزشکی بابل
سه شنبه 20 شهريور 1397 ساعت 11:19
  برگزاری دومین جلسه کمیته علمی کنگره میان دوره ای انجمن جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دومین جلسه کمیته علمی "کنگره میان دوره ای انجمن جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران" در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید.
سه شنبه 20 شهريور 1397 ساعت 10:58
  دریافت دیپلم افتخار جایزه طب ایزاما توسط عضو هیات علمی گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 19 شهريور 1397 ساعت 15:8
  اهدای یک دستگاه دیالیز و یک دستگاه آنالیز به بیمارستان شهید بهشتی بابل