پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز اهداء عضو دو شنبه 31 ارديبهشت 1397 ساعت 8:39

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با صدور پیامی 31 اردیبهشت ماه روزملی اهدای عضو(سالروزتاریخی اخذ فتوای حضرت امام خمینی در مورد جایز بودن اهدای عضو از افراد مرگ مغزی )پیامی را صادر نمودند.

.متن پیام بدین شرح می باشد.

"ومن أحیاها فکانما احیا لناس جمیعا "

و هرکس نفسی را حیات بخشد (از مرگ نجات دهد ) مثل آن است که همه مردم را حیات بخشیده است ...(آیه 32 سوره مائده )

" اهداء عضو"در تاریخ کهن بشر و طب ، همواره تلفیق سحر انگیزی از علم و هنر و رویا و واقعیت و ارزش های متعالی اخلاقی و انسانی بوده است . اگر انسان، بعنوان اشرف مخلوقات در جهان بینی اسلامی ، ویژگیهای ممتاز معرفتی چون ابداع و خردورزی و میل غریزی به جاودانگی و تداوم حیات از یکسو ، وخصلتهای متعالی انسانی چون اخلاق و ایثار و ....از دیگر سورا داراست ،اهداءعضو ، نقطه تلاقی و تبلور همه ی این ارزشهاست .

آنجا که انگیزه، ذهن و دستان خردمند و هنرمند تیم فرهیخته و دانشمند اهداء عضو،دستان شفا بخش عزیز ایثارگر اهداکننده عضو را در دستان منتظر و رنجور بیمار نیازمند به عضو می نهد تا حیاتش تداوم یابد . معجزه ای که باورش سخت ولی این زنجیره ی خرد و هنر ،آنرا به واقعیت تبدیل کرده است .

یادی می کنیم از بزرگان علم طب و دین و هنر و سیاست این کشور که بمدد طبع و همت بلندشان امروز ایران عزیز،از سرآمدان این حوزه مدرن طب در منطقه و جهان است و خاطره ی 54 عزیز ایثارگرواحد شناسایی اعضای پیوندی معاونت درمان دانشگاه بابل که خود در بین ما نیستند ولی قلبشان در کالبد هموطنی دیگر میطپد را گرامی می داریم و همکاران دانشمند و هنرمند و عالیقدر تیمهای پیوند اعضای نظام سلامت اعم از پزشکان، هماهنگ کنندگان ؛ رضایت گیران، پرستاران و مددکاران و سایر عزیزان شاغل در این حوزه که علم و دین و اخلاق را باز تعبیر کرده اند، تحسین و تکریم می کنیم ..

31 اردیبهشت ماه ،روز ملی اهدای عضو (سالروزتاریخی اخذ فتوای حضرت امام خمینی در مورد جایز بودن اهدای عضو از افراد مرگ مغزی )گرامی باد .

به امید آنکه با داشتن ملتی چنین از خود گذشته و فداکار و پزشکان و همکارانی چنین متعهد در آینده ی نزدیک بتوانیم هدیه های خالصانه ی بیماران مرگ مغزی را هر چه بیشتر و بهتر به بیماران نیازمند برسانیم .

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعدی
  بازدید هیئت ارزشیابی و اعتبار بخشی شورای تخصصی وزارت بهداشت جهت راه اندازی رشته تخصصی جراحی مغز و اعصاب در دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 13 مرداد 1397 ساعت 11:15
  اهدای خون دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در روز ملی انتقال خون
چهار شنبه 10 مرداد 1397 ساعت 10:44
  نشست رئیس روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل با رئیس دانشکده دندانپزشکی
سه شنبه 9 مرداد 1397 ساعت 11:45
  برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بابل در دانشکده بین الملل
دو شنبه 8 مرداد 1397 ساعت 11:40
  برگزاری ویدئو کنفرانس معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور
دو شنبه 8 مرداد 1397 ساعت 6:50
  یادواره " علی بخش غلامی" شهید احراز هویت شده دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد
يك شنبه 7 مرداد 1397 ساعت 10:24
  امیر حسین نوجوان 15 ساله بابلی با اهدای عضو جان 4 نفر را نجات داد
يك شنبه 7 مرداد 1397 ساعت 7:41
  نشست دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با مسئولین هیئت سجادیه شهرستان بابل
يك شنبه 7 مرداد 1397 ساعت 7:40
  برگزاری جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی
شنبه 6 مرداد 1397 ساعت 11:23
  بازدید اعضای هیات ممتحنه, ارزشیابی و برنامه ریزی رشته قارچ شناسی پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 6 مرداد 1397 ساعت 8:59
  بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از اردوی جهادی دانشجویان
شنبه 6 مرداد 1397 ساعت 8:58
  برگزاری آزمون مصاحبه دکترای تخصصی طب ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 3 مرداد 1397 ساعت 8:5
  سی و هفتمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاههای علوم پزشکی کشور و سازمانهای وابسته وزارت متبوع
چهار شنبه 3 مرداد 1397 ساعت 8:5
  آئین تجلیل از خادمان طرح سی شب سی مسجد دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 3 مرداد 1397 ساعت 7:47
  بهره مندی بیش از 6500 نفر از خدمات طرح سی شب سی مسجد
چهار شنبه 3 مرداد 1397 ساعت 7:5
  تشکر و قدردانی امام جمعه بابل از خادمان طرح سی شب و سی مسجد
چهار شنبه 3 مرداد 1397 ساعت 7:4
  آغاز طرح توسعه اورژانس درمانگاه بیمارستان شهید رجایی بابلسر
مراسم کلنگ زنی طرح توسعه اورژانس و درمانگاه بیمارستان شهید رجایی بابلسر با حضور دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، آقای نانوا کناری نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی،
شنبه 30 تير 1397 ساعت 12:16
  پنجمین جلسه شورای اداری شهرستان بابل و اولین مجمع سلامت شهرستان بابل
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، پنجمین جلسه شورای اداری شهرستان بابل و اولین مجمع سلامت شهرستان با حضور دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خانم دکتر زمانی مدیر کل امور اجتماعی سلامت وزارت بهداشت ...
شنبه 30 تير 1397 ساعت 8:4
  راه اندازی میز خدمت و تکریم ارباب رجوع در دانشگاه علوم پزشکی بابل
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، میز خدمت در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع درمحوطه دانشگاه علوم پزشکی بابل و همچنین در معاونت بهداشتی دانشگاه راه اندازی شد.
شنبه 30 تير 1397 ساعت 8:2
  حضور دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، در یکصد و ششمین اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور
سه شنبه 26 تير 1397 ساعت 10:20
  نشست رئیس روابط عمومی و امور بین الملل با رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز طب ایرانی
سه شنبه 26 تير 1397 ساعت 10:19
  دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل یکی از 8 دانشکده طب ایرانی در کشور
دکتر سید علی مظفرپور رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل، از این دانشکده بعنوان یکی از 8 دانشکده طب ایرانی در کشور یاد کرد.
سه شنبه 26 تير 1397 ساعت 10:19
  گزارش عملکرد واحد آزمایشگاه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 25 تير 1397 ساعت 10:10
  اولین جلسه هماهنگی بمنظور همکاری پژوهشگران ایرانی مقیم خارج از کشور با محققین دانشگاه علوم پزشکی بابل