جذب نیروی شرکتی کمک پرستار شنبه 27 مرداد 1397 ساعت 10:34

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جهانیان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از جذب تعدادی کمک پرستار در قالب شرکتی برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز در مراکز آموزشی درمانی خبرداد .

وی گفت: متقاضیان با داشتن شرایط ذیل جهت شرکت در آزمون و مصاحبه حضوری ثبت نام بعمل آوردند.

دکتر جهانیان با اشاره به اینکه اولویت جذب با داوطلبان بومی می باشد، بیان داشت: متقاضیان باید دارنده گواهینامه کمک پرستاری با حداکثر سن 35 سال باشند.

شرایط عمومی :

۱ - داشتن تابعیت ایران

۲- تدین به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور مصرح درقانون اساسی

۳ - التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

۴  - انجام خدمت دوره ضرورت یا معافیت قانونی (ویژه آقایان)

۵ - عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر

۶ - نداشتن سابقه محکومیت جزایی موثر

۷ - داشتن سلامت جسمانی، روانی و توانایی برای انجام کاری که برای آن پذیرفته می شوند (طبق نظر گروه طب کاردانشگاه)

۸ - عدم انفصال ازخدمت  و  یا عدم اخراج توسط دستگاهها و موسسات دولتی

شرایط اختصاصی :

۱ - دارندگان گواهینامه کمک پرستاری (صرفاً دوره یکساله جهاد دانشگاهی )

۲ - حداکثر سن داوطلبان شرکت در آزمون بدون هیچگونه سنوات ارفاقی تا تاریخ اولین روز ثبت نام ( ۲۷ /۱۳۹۷/۵) 35 سال تمام باشد.

۳  - ضمن رعایت و کسب حد نصاب نمره قبولی (۵۰%میانگین نمره سه نفراول) اولویت اول جذب با داوطلبان بومی شهرستان بابل و اولویت دوم جذب با داوطلبان بومی شهرستانهای قائمشهر – بابلسر – آمل در صورت دارا بودن الزامات ذیل می باشد:

الف) محل تولد داوطلب براساس شناسنامه شهرستان مورد نظر باشد.

ب) محل تحصیل در مقطع متوسطه و محل اخذ مدرک تحصیلی دیپلم داوطلب شهرستان مورد نظر  باشد.

توضیحات:

۱ - ثبت نام بصورت اینترنتی از طریق سایت دانشگاه به آدرس http://assistantnurse.mubabol.ac.ir

۲-  دارندگان سهمیه ۲۵% ایثارگران با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بابل و با معرفی ۲ برابر ظرفیت صرفاً توسط بنیاد محترم جهت شرکت در مصاحبه حضوری دعوت خواهند گردید.

۳ - حضور در آزمون کتبی و مصاحبه حضوری برای افراد دارای سهمیه ۵% ایثارگران الزامی می باشد.

۴اولویت جذب برای آقایان ۶۰% وبرای خانمها ۴۰% و در صورت عدم کفایت در تکمیل ظرفیت هر یک از واجدین شرایط از سرانه سهمیه قید شده دیگر استفاده خواهد گردید

۵منابع درسی جهت آزمون، کتاب کمک پرستاری جهاد دانشگاهی (جلد ۱ و۲و۳) می باشد.

۶شروع بکار پذیرفته شدگان با صلاحدید مسئولین دانشگاه به تدریج و با در نظر گرفتن تمامی مسائل اداری و مالی و اعتباری و مقتضیات وقت خواهد بود.

۷ازکلیه پذیرفته شدگان نهایی، قبل از شروع به کار، تعهد محضری جامع در خصوص عدم تقاضای تغییر عنوان شغلی– عدم تقاضای انتقال و جابجایی به واحدهای درون سازمانی اخذ می گردد.

شرایط ثبت نام  :

ثبت نام به صورت اینترنتی از  روز شنبه  ۲۷/ ۱۳۹۷/۵  لغایت روز یکشنبه ۱۳۹۷/۶/۴  انجام خواهد پذیرفت .
متقاضیان واجد شرایط می بایست به سایت  http://assistantnurse.mubabol.ac.ir مراجعه و نسبت به تکمیل فرم ثبت نام و ارائه اطلاعات مورد نیاز اقدام نمایند

·    مراحل ثبت نام

: متقاضیان شرکت درآزمون باید پس از پایان ثبت نام، کد رهگیری خود را یادداشت نموده و تا پایان مراحل جذب نزد خود نگهداری نماید.

به ثبت نام های ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد و وجوه پرداختی به هیچ وجه مسترد نمی گردد.

لازم به توضیح است مدت زمان تعیین شده تمدید نمی گردد و متقاضیان باید در مدت زمان فوق نسبت به ثبت نام اقدام نموده و از موکول نمودن آن به روزهای پایانی خودداری نمایند.

۱ - تکمیل فرم ثبت نام اینترنتی (تقاضانامه ثبت نام)

۲ - ارسال فایل عکس اسکن شده : داوطلب می بایست یک قطعه عکس پرسنلی خود را با مشخصات زیر اسکن نموده و فایل آن را براساس شرایط ذیل آماده و ازطریق سامانه ارسال نماید:

·حجم عکس کمتر از  KB100 باید باشد.

زمان برگزاری آزمون و نحوه دریافت کارت شرکت درآزمون  :

کارت شرکت در آزمون از روز ( یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه، پنج شنبه ) مورخ ۱۳۹۷/۶/۱۸ لغایت ۱۳۹۷/۶/۲۲  برای مشاهده و پرینت بر روی سایت http://assistantnurse.mubabol.ac.ir قرار خواهد گرفت. لذا متقاضیان واجد شرایط پس از پرداخت مبلغ ۵۰۰۰۰۰ ریال به صورت الکترونیکی نسبت به پرینت کارت شرکت درآزمون اقدام نمایند.

آزمون درروز جمعه مورخ ۱۳۹۷/۶/۲۳ برگزار خواهد شد. ساعت شروع و محل برگزاری آزمون بر روی کارت شرکت درآزمون درج و به هنگام پرینت کارت به آگاهی داوطلبان خواهد رسید.

لازم به ذکر است صدور کارت شرکت درآزمون به منزله تایید اطلاعات ارسالی از سوی داوطلبان نبوده و مدارک داوطلبان پس از اجرای آزمون  و اعلام دارندگان حد نصاب نمره قبولی، توسط دانشگاه بررسی خواهد شد.

صفحه قبل 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 صفحه بعدی
  بررسی وضعیت قلبی حدود 30 خبرنگار بابلی توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل رایگان انجام شد
چهار شنبه 2 آبان 1397 ساعت 13:38
  کمک نقدی 550 میلیون ریالی به بیمارستان کودکان امیرکلا
چهار شنبه 2 آبان 1397 ساعت 7:49
  مسمومیت دارویی شایعترین علل بروز مسمومیت در جهان
چهار شنبه 2 آبان 1397 ساعت 7:48
  برگزاری غرفه دانشگاه علوم پزشکی بابل در همایش ملی آمار
سه شنبه 1 آبان 1397 ساعت 11:59
  دریافت گرنت تحقیقاتی از فدراسیون بین المللی مالتیپل اسکلروزیس (MSIF)
يك شنبه 29 مهر 1397 ساعت 11:24
  اعزام کاروان های درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل جهت ارائه خدمات درمانی به زائرین اربعین
شنبه 28 مهر 1397 ساعت 14:54
  اعزام کاروان اورژانس۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل جهت خدمت رسانی به زائرین اربعین
شنبه 28 مهر 1397 ساعت 14:38
  فیزیوتراپی یکی از درمان های غیرتهاجمی برای بسیاری از مبتلایان به کمر درد
شنبه 28 مهر 1397 ساعت 13:30
  جمع آوری کالاهای فاقد برچسب اصالت توسط بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 28 مهر 1397 ساعت 13:30
دو شنبه 23 مهر 1397 ساعت 9:30
  بازدید هیئت ممتحنه پرستاری وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 23 مهر 1397 ساعت 9:30
  برگزاری کارگاه آموزشی منطقه ای و نمایشگاه هنر و سرگرمی در دانشگاه علوم پزشکی بابل
يك شنبه 22 مهر 1397 ساعت 8:30
  اختلالات اضطرابی، افسردگی و سوءمصرف مواد شایعترین اختلالات روانپزشکی
دکتر علیرضا سفیدچیان مدرس دانشگاه علوم پزشکی بابل از اختلالات اضطرابی، افسردگی و سوءمصرف مواد بعنوان شایعترین اختلالات روانپزشکی خبر داد.
يك شنبه 22 مهر 1397 ساعت 8:26
  برگزاری کارگاه مشکلات دنیای مجازی درکانون خانواده