اندازه‌گیری فشار خون بیش از ۱۵۰ هزار بابلی در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون شنبه 11 خرداد 1398 ساعت 8:21

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه از اندازه‌گیری فشار خون بیش از ۱۵۰ هزار بابلی در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون خبر داد.

دکتر مصطفی جوانیان در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران بابل درباره طرح بسیج ملی کنترل فشارخون گفت: طرح بسیج ملی فشارخون در کل کشور آغاز شده است و دانشگاه علوم‌پزشکی بابل هم در این راستا از تمام توان خود در اجرای مطلوب طرح استفاده نموده است.
وی بیان داشت : سردرد، حالت تهوع، سرگیجه، تاری دید یا دوبینی، تپش قلب یا ضربان‌های قوی و نامنظم قلب، تنگی نفس از علایم فشار خون بالا است، البته در بسیاری موارد این بیماری بدون علامت است و به همین دلیل بنام قاتل خاموش نامگذاری شده است.

دکتر جوانیان با اشاره به اینکه ۶۰ درصد افرادی که فشار خون دارند، از فشار خون خود مطلع نیستند، اظهار داشت: عدم مصرف دخانیات، الکل و نمک راه‌های ساده جلوگیری از فشارخون است که با کنترل فشار خون می‌توان از بسیاری بیماری‌ها مثل نارسایی قلبی، کلیوی و سکته مغزی جلوگیری کرد.
 وی افزود: این طرح از ۲۷ اردیبهشت ماه جاری لغایت ۱۵ تیرماه ۹۸ با هدف ایجاد حساسیت موضوعی در آحاد جامعه (مردم و سیاستگذاران)، افزایش آگاهی و سواد سلامت جامعه در زمینه فشار خون بالا اجرا می گردد و اندازه گیری فشار خون افراد بالای ۳۰ سال را از اهداف این طرح عنوان کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خصوصی و دولتی، درمانگاه‌ها، مراکز بهداشتی و پایگاه‌های موقت در سطح شهر در بازه زمانی ۱۷ خرداد تا ۱۵ تیر به صورت رایگان کنترل فشار خون را انجام می‌دهند، گفت: در این طرح علاوه بر اینکه فشار خون افراد ثبت می‌شود، اطلاعات لازم را در راستای تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری ها نیز به آنها ارائه می گردد.
وی گفت: استان‌های فارس و مازندران تنها استان‌های سطح کشور هستند که پزشک خانواده شهری همزمان با پزشک خانواده روستایی در حال فعالیت می باشد.
دکتر جوانیان افزود: حدود ۱۷ ایستگاه ثبت فشار خون علاوه بر بیمارستان ها، مراکز جامع سلامت شهری و روستایی را در سطح شهر بابل خواهیم داشت.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: فشار بیشتر از ۱۴۰ بر ۹۰ میلیمتر جیوه نشانه فشار خون بالا است وکسی که فشار خون دارد، داروی خود را باید به صورت مرتب استفاده کند.
وی با اشاره به اینکه هدف برنامه ما اندازه‌گیری ۵٠ درصد از افراد بالای ٣٠ سال برای سنجش فشار خون می باشد، گفت: در این طرح باید فشار خون بیش از 150 هزار نفر در شهرستان بابل را اندازه‌گیری کنیم و پیش بینی می شود از این تعداد حدود  50 هزار نفر بیمار با فشار خون بالا باشند که تا کنون بیش از ۳۸ هزار نفر از آنان شناسایی شده اند.
دکتر جوانیان ضمن تشکر از همکاری فرمانداری، اداره آموزش پرورش، شهرداری، مساجد و سازمان هلال احمر این شهرستان در انجام این طرح، افزود: مردم عزیز می توانند به مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی ،خانه های بهداشت، پایگاه های بهداشتی و بیمارستانها برای کنترل رایگان فشار خون مراجعه نمایند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: در کنترل فشار خون، افراد بالای ۱۸ سال هم اگر مراجعه کنند، فشار خون آنها اندازه‌گیری می‌شود اما افراد بالای ۳۰ سال فشار خون آنها در سامانه ثبت می‌شود؛ البته خانم‌های باردار و بیماران کلیوی در هر سنی فشار خون آنها گرفته می‌شود.
دکتر جوانیان عنوان کرد: افراد در مراجعه به پایگاه‌های سنجش فشار، کارت ملی یا شماره ملی خود را به همراه داشته باشند وشهروندان می‌توانند با ورود به سایت salamat.gov.ir با خوداظهاری، فشار خون خود را ثبت کنند.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی
  عدم درمان بموقع کم‌کاری تیروئید در شیرخوارگان می تواند منجر به عقب ماندگی ذهنی ‌شود
دو شنبه 12 خرداد 1399 ساعت 14:0
  غربالگری زندانیان بسيار مهم است
شنبه 10 خرداد 1399 ساعت 10:57
  بررسی امکان ساخت مرکز جامع توانبخشی و بخش مسمومیت ها توسط خیرین در بابل
شنبه 3 خرداد 1399 ساعت 12:34
  تقدیر از کادر درمانی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 29 ارديبهشت 1399 ساعت 12:51
  عاشقانه‌های سه خواهر پرستار در نبرد با کرونا/ از وصیت‌نامه در بحران تا تحویل سال در قرنطینه
دو شنبه 29 ارديبهشت 1399 ساعت 12:37
  بیش از 300 بیمار اورژانسی در دوران شیوع کرونا از خدمات دانشکده دندانپزشکی بابل بهره‌مند شدند
دو شنبه 29 ارديبهشت 1399 ساعت 12:36
  توزیع هزار بسته غذای گرم به مناسبت شب‌های قدر
يك شنبه 28 ارديبهشت 1399 ساعت 12:8
  انتخاب روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل بعنوان روابط عمومی برتر استان مازندران
يك شنبه 28 ارديبهشت 1399 ساعت 10:55
  انتقال انگل فاسیولا از طریق سبزی خام و آب چشمه ها به انسان
يك شنبه 28 ارديبهشت 1399 ساعت 10:21
  علائم گوارشی تغییر رفتار جدید کرونا
يك شنبه 28 ارديبهشت 1399 ساعت 10:20
  هزینه بیش از یک هزار میلیارد ریالی دانشگاه علوم پزشکی بابل در مبارزه با کرونا
شنبه 27 ارديبهشت 1399 ساعت 11:41
  انتخاب نشریه دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان یکی از ده نشریه برتر علوم پزشکی کشور
شنبه 27 ارديبهشت 1399 ساعت 11:40
  ادای احترام به شهید مدافع سلامت بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل
شنبه 27 ارديبهشت 1399 ساعت 11:39
  تلاش های عاشقانه سه خواهر پرستار دانشگاه علوم پزشکی بابل در خط مقدم مبارزه با کرونا
دو شنبه 22 ارديبهشت 1399 ساعت 10:54
  نیکوکاری در شهر نوشیروانی‌ ادامه دارد...
دو شنبه 22 ارديبهشت 1399 ساعت 10:54
  درخواست سازمان انتقال خون برای اهدای پلاسما از سوی بهبودیافتگان کرونا
دو شنبه 22 ارديبهشت 1399 ساعت 10:53
  زولبیا بامیه شیرین؛ اما موجب تلخ کامی خواهد شد
دو شنبه 22 ارديبهشت 1399 ساعت 9:6
  تقدیر از روحانیون جهادی و داوطلب در مبارزه با کرونا
شنبه 13 ارديبهشت 1399 ساعت 13:0
  تاثیر مفید روزه داری در درمان کبد چرب
شنبه 13 ارديبهشت 1399 ساعت 11:22
  بابل به هفته سرنوشت‌ساز در مقابله با کرونا رسید
دو شنبه 8 ارديبهشت 1399 ساعت 13:28
  پلی‌کلینیک دندانپزشکی و تحت بیهوشی اطفال و بزرگسالان بزودی در بابل راه اندازی می شود.
يك شنبه 7 ارديبهشت 1399 ساعت 10:48
  افزایش تعداد مصدومین حوادث ترافیکی طی هفته اخیر نسبت به هفته های گذشته؛
سه شنبه 2 ارديبهشت 1399 ساعت 12:32
  حضور معاون کل وزارت بهداشت در منزل شهید دکتر ربیعی رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی بابل