ویزیت فرشتگان زمینی مرکز شفیع زاده توسط ریاست و پزشکان دانشگاه علوم پزشکی بابل چهار شنبه 2 مرداد 1398 ساعت 9:11

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید فرزاد جلالی، رئیس دانشگاه به ‌همراه معاونین و جمعی از اعضای هیات علمی از مرکز نگهداری معلولین شفیع زاده امیرکلا بازدید نمودند.

در حاشیه این بازدید دکتر جلالی گفت: در این مرکز کارمندان و همه دست‌اندرکاران در امر خدمت‌رسانی، پیگیری و نظافت به نحو احسن کارشان را انجام می‌دهند که می‌تواند برای ما یک درس بزرگ باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: نظافت و پاکیزگی بخش‌ها و تخت‌ها و همچنین صمیمیت کارکنان با این فرزندان از نکات قوت این موسسه است که می‌تواند الگویی مناسب برای بقیه دست‌اندرکاران این‌گونه موسسه‌ها باشد.

وی همچنین وجود اطلاعات و پرونده‌های خوب پزشکی این عزیزان را از دیگر نقاط قوت این مرکز بیان داشت و گفت: با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، می‌توان منشأ تحقیقات جهت پیشگیری از بروز معلولیت در آینده بود.

دکتر جلالی با اشاره به اینکه توسط دانشگاه برای هر فرد بصورت مجزا کارت درمان صادر خواهد شد تا در صورت نیاز از تمامی خدمات درمانی بیمارستانها بصورت رایگان بهره مند گردند، بیان داشت: تمامی خدمات درمانی این عزیزان توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل، با پیگیری معاونت درمان و معاونت غذا و دارو به‌صورت مطلوب ارائه خواهد شد و از هیچ کوششی در راه خدمت به این عزیزان دریغ نخواهد شد.

وی بیان داشت: این مرکز با تجربه زیاد در نگهداری از معلولین، هم اکنون دارای 400 معلول بابلی تحت پوشش در منزل و 50 معلول از سراسر استان که از آنها به‌صورت شبانه‌روزی در این مرکز نگهداری و مراقبت می‌شود، تعدادی از آنان بی‌سرپرست و برخی نیز با سرپرست بوده که از وضعیت مالی و معیشتی مناسبی برخوردار نیستند.

وی با اشاره به اینکه نخستین درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی تحت بیهوشی شمال کشور در بیمارستان روحانی می باشد، افزود: این مرکز به بیماران معلول ، بیماران زیرپوشش سازمان بهزیستی و ناتوان ذهنی جسمی و همچنین فرشتگان زمینی تحت پوشش مراکز نوشیروانی و شفیع زاده که برای انجام خدمات درمان دهان و دندان نیاز به بیهوشی سطحی و عمیق دارند، خدمات ارائه می‌دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود : تمام امورات مربوط به دندانپزشکی معلولین بصورت رایگان در این مرکز انجام می گردد و گروه پزشکی شامل دندانپزشکان متخصص، پزشکان بیهوشی، کارشناسان اتاق عمل، پرستاران و ... بصورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم داشتی در این طرح شرکت دارند.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از 300 بیمار معلول ، خدمات دندانپزشکی تحت بیهوشی عمومی در اتاق عمل بیمارستان را بصورت رایگان دریافت نمودند و همچنین بیش از 150 بیمار معلول با حضور دندانپزشکان در مراکز نگهداری معلولین شهرستان بابل از اقدامات دندانپزشکی بهره مند شدند.

دکتر جلالی تصریح کرد: خدمات دیگر از جمله جراحی‌های چشم معلولین، ویزیت‌های مکرر توسط اعضای هیئت علمی بصورت کاملا داوطلبانه برای معلولین شهرستان بابل و استان مازندران انجام شده است.

گفتنی است : ریاست، معاونین درمان و بهداشت، روسای بیمارستان های آیت ا.. روحانی و 17 شهریور مرزیکلا و پزشکان متخصص و فوق تخصص قلب، مغز و اعصاب، زنان و زایمان، پوست، اطفال و عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل، تمامی 50 معلول این مرکز را ویزیت نمودند و بعضی از این عزیزان را جهت ادامه درمان به بیمارستان های تابعه ارجاع دادند.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعدی
  ترویج بی رویه روایات طبی غيرمعتبر به عنوان روش درمانی، آسیب های جدی بر پيكره بهداشت و درمان وارد کرده است
شنبه 4 مرداد 1399 ساعت 8:52
  برگزاری سومین همایش ملی شفای پایدار به صورت مجازی در دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 4 مرداد 1399 ساعت 8:50
  کودکان ناقل کرونا و انتقال دهنده ویروس کرونا می باشند
سه شنبه 31 تير 1399 ساعت 11:52
  درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در دومین جشنواره دانشجویی ایده های نواورانه آموزشی
دو شنبه 30 تير 1399 ساعت 14:36
  بررسی راهکارهای همکاری های حوزه بین الملل توسط دانشکده طب ایرانی
يك شنبه 29 تير 1399 ساعت 13:1
  تعداد زیادی از بیماران بستری در مراسم عروسی؛ عزا و دورهمی مبتلا شدند
يك شنبه 29 تير 1399 ساعت 11:12
  بی‌توجهی کرونایی به سالمندان و کودکان خطر آفرین است
يك شنبه 29 تير 1399 ساعت 8:21
  کادر درمانی بابل چشم انتظار همراهی مردم
يك شنبه 29 تير 1399 ساعت 8:13
  برای نجات نفس‌های بیماران کرونایی، نفس‌های خودم به شماره افتاد/ ۱۵ روزه دخترم رو ندیدم
چهار شنبه 25 تير 1399 ساعت 10:8
  واکسن کرونا در صورت ساخت معجزه نخواهد کرد / ابتلای کودکان و نوجوانان به کرونا رفتار جدید این بیماری
سه شنبه 24 تير 1399 ساعت 8:48
  مراجعه و درمان سرپايی بیش از ۲۶ هزار بیمار مشكوك کرونایی از ابتدای اسفند تاکنون
سه شنبه 24 تير 1399 ساعت 8:45
  نجات جان چندين بیمار با اهدای عضو جوان ۲۸ ساله بابلی
سه شنبه 24 تير 1399 ساعت 8:42
  از گذاشتن پول لای دفترچه بیماران نیازمند تا ویزیت در راه‌پله زمان تعطیلی مطب!
يك شنبه 22 تير 1399 ساعت 10:13
  مراسمات عروسی موجب برگزاری مراسم عزا می شود / ماسک مهمترین محافظ در مقابل ویروس کرونا
شنبه 21 تير 1399 ساعت 9:18
  امکان ابتلا مجدد به کرونا در افراد بهبود یافته وجود دارد/ استفاده از ماسک برای افراد الزامی می باشد
چهار شنبه 18 تير 1399 ساعت 11:8
  تاثیرات مخرب سیگار الکترونیکی بر روی مغز، قلب و ریه جوانان
دو شنبه 16 تير 1399 ساعت 11:41
  ممنوع شدن مراسم ختم و عروسی در بابل / وضعیت قرمز در بابل
يك شنبه 15 تير 1399 ساعت 14:10
  انجام يكى از پیشرفته ترین اعمال جراحی ترمیم آنوریسم آئورت در دانشكاه علوم پزشكى بابل
شنبه 14 تير 1399 ساعت 8:53
  چرا امام رضا پیشنهاد ولایت‌عهدی مأمون را پذیرفت؟
چهار شنبه 11 تير 1399 ساعت 14:31
  آیین غبارروبی مزار شهدای دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 11 تير 1399 ساعت 14:30
  نشست رییس دانشکده پرستاری و مامایی رامسر با نماینده مردم شریف تنکابن، رامسر،عباس آباد