ویزیت فرشتگان زمینی مرکز شفیع زاده توسط ریاست و پزشکان دانشگاه علوم پزشکی بابل چهار شنبه 2 مرداد 1398 ساعت 9:11

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید فرزاد جلالی، رئیس دانشگاه به ‌همراه معاونین و جمعی از اعضای هیات علمی از مرکز نگهداری معلولین شفیع زاده امیرکلا بازدید نمودند.

در حاشیه این بازدید دکتر جلالی گفت: در این مرکز کارمندان و همه دست‌اندرکاران در امر خدمت‌رسانی، پیگیری و نظافت به نحو احسن کارشان را انجام می‌دهند که می‌تواند برای ما یک درس بزرگ باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: نظافت و پاکیزگی بخش‌ها و تخت‌ها و همچنین صمیمیت کارکنان با این فرزندان از نکات قوت این موسسه است که می‌تواند الگویی مناسب برای بقیه دست‌اندرکاران این‌گونه موسسه‌ها باشد.

وی همچنین وجود اطلاعات و پرونده‌های خوب پزشکی این عزیزان را از دیگر نقاط قوت این مرکز بیان داشت و گفت: با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، می‌توان منشأ تحقیقات جهت پیشگیری از بروز معلولیت در آینده بود.

دکتر جلالی با اشاره به اینکه توسط دانشگاه برای هر فرد بصورت مجزا کارت درمان صادر خواهد شد تا در صورت نیاز از تمامی خدمات درمانی بیمارستانها بصورت رایگان بهره مند گردند، بیان داشت: تمامی خدمات درمانی این عزیزان توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل، با پیگیری معاونت درمان و معاونت غذا و دارو به‌صورت مطلوب ارائه خواهد شد و از هیچ کوششی در راه خدمت به این عزیزان دریغ نخواهد شد.

وی بیان داشت: این مرکز با تجربه زیاد در نگهداری از معلولین، هم اکنون دارای 400 معلول بابلی تحت پوشش در منزل و 50 معلول از سراسر استان که از آنها به‌صورت شبانه‌روزی در این مرکز نگهداری و مراقبت می‌شود، تعدادی از آنان بی‌سرپرست و برخی نیز با سرپرست بوده که از وضعیت مالی و معیشتی مناسبی برخوردار نیستند.

وی با اشاره به اینکه نخستین درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی تحت بیهوشی شمال کشور در بیمارستان روحانی می باشد، افزود: این مرکز به بیماران معلول ، بیماران زیرپوشش سازمان بهزیستی و ناتوان ذهنی جسمی و همچنین فرشتگان زمینی تحت پوشش مراکز نوشیروانی و شفیع زاده که برای انجام خدمات درمان دهان و دندان نیاز به بیهوشی سطحی و عمیق دارند، خدمات ارائه می‌دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود : تمام امورات مربوط به دندانپزشکی معلولین بصورت رایگان در این مرکز انجام می گردد و گروه پزشکی شامل دندانپزشکان متخصص، پزشکان بیهوشی، کارشناسان اتاق عمل، پرستاران و ... بصورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم داشتی در این طرح شرکت دارند.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از 300 بیمار معلول ، خدمات دندانپزشکی تحت بیهوشی عمومی در اتاق عمل بیمارستان را بصورت رایگان دریافت نمودند و همچنین بیش از 150 بیمار معلول با حضور دندانپزشکان در مراکز نگهداری معلولین شهرستان بابل از اقدامات دندانپزشکی بهره مند شدند.

دکتر جلالی تصریح کرد: خدمات دیگر از جمله جراحی‌های چشم معلولین، ویزیت‌های مکرر توسط اعضای هیئت علمی بصورت کاملا داوطلبانه برای معلولین شهرستان بابل و استان مازندران انجام شده است.

گفتنی است : ریاست، معاونین درمان و بهداشت، روسای بیمارستان های آیت ا.. روحانی و 17 شهریور مرزیکلا و پزشکان متخصص و فوق تخصص قلب، مغز و اعصاب، زنان و زایمان، پوست، اطفال و عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل، تمامی 50 معلول این مرکز را ویزیت نمودند و بعضی از این عزیزان را جهت ادامه درمان به بیمارستان های تابعه ارجاع دادند.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعدی
  بانوی ۸۵ ساله بابلی کرونا را شکست داد
دو شنبه 25 فروردين 1399 ساعت 12:46
  هشدار علوم پزشکی بابل به همه اصناف برای ثبت‌نام در سامانه
معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل گفت: از هفته آینده اصنافی که در سامانه ثبت‌نام نکنند، تعطیل و پلمب خواهند شد.
دو شنبه 25 فروردين 1399 ساعت 12:29
  استفاده نادرست وایتکس آسیب جدی به ریه وارد می‌کند
متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: بانوان در این ایام کرونایی استفاده زیاد از وایتکس نداشته باشند که آسیب جدی به ریه وارد می‌کند.
دو شنبه 25 فروردين 1399 ساعت 12:27
  توصیه‌های بهداشتی در فصل کشت برنج جهت پیشگیری از ابتلا به کرونا
يك شنبه 24 فروردين 1399 ساعت 13:50
  همکاری اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامائی در سامانه پاسخگویی 3502
يك شنبه 24 فروردين 1399 ساعت 13:49
  بهبودی بیش از ۱٧٠٠ بیمار قطعى و مشکوک به کرونا در بابل
يك شنبه 24 فروردين 1399 ساعت 8:49
  طرح فاصله‌گذاری هوشمند از امروز آغاز می‌شود/ ممنوعیت تجمع مراجعین داخل فروشگاه‌ها
يك شنبه 24 فروردين 1399 ساعت 8:48
  قدردانی وزیر بهداشت از کارکنان ایثارگر و گمنام حوزه بهداشت
يك شنبه 24 فروردين 1399 ساعت 8:48
  دل نوشته عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل در تقدیر از مدافعان سلامت
چهار شنبه 20 فروردين 1399 ساعت 11:44
  هشدارهای سازمان بهداشت جهانی به زنان باردار برای جلوگیری از ابتلا به کووید ۱۹
چهار شنبه 6 فروردين 1399 ساعت 12:33
  طراحی نرم افزار مدیریت کرونا توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 6 فروردين 1399 ساعت 10:56
  آموزش کمک پرستاری نیروهای داوطلب مردمی جهت مبارزه با کرونا ویروس
چهار شنبه 6 فروردين 1399 ساعت 10:55
  دل نوشته روابط عمومی و اموربین الملل «دانشگاه علوم پزشکی بابل» در پی شهادت دکتر سید مظفر ربیعی رئیس پیشین «دانشگاه علوم پزشکی بابل: »
چهار شنبه 6 فروردين 1399 ساعت 10:54
  انجام تست تشخیص کرونا بیماران بستری در "آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بابل"
چهار شنبه 6 فروردين 1399 ساعت 10:53
  اعلام اسامی روزهای هفته ملی سلامت مردان ایران (سما)
اسامی روزهای هفته ملی سلامت مردان ایران اعلام و شعار سال «محیط کار سالم، کارکنان سالم» اعلام شد.
يك شنبه 4 اسفند 1398 ساعت 10:7
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعدی