بیماران پرخطر تزریق واکسن آنفلوانزای فصلی را جدی بگیرند شنبه 9 آذر 1398 ساعت 10:48

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان از فوت سه نفر در شهرستان بابل به خاطر آنفلوانزای فصلی خبر داد.

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در نشست خبری گفت: آنفلوانزای فصلی با تب ناگهانی شروع می شود، لرز ، سرفه ، گلودرد ، کسالت، سردرد و درد عضلانی و مفصلی که می تواند با استفراغ و اسهال همراه باشد نیز از جمله دیگر علائم آن است، البته این علائم در گروه های خاصی نظیر شیرخواران و افراد سالمند و مبتلایان به نقایص ایمنی ممکن است به صورت غیر معمول و گاها شدید ظاهر شود.

وی هدف از این نشست را اطلاع‌رسانی درست با هدف جلوگیری از شایعات دانست و ادامه داد: این بیماری بیشتر از طریق ذرات درشت تنفسی که از طریق عطسه و سرفه و از فاصله نزدیک انتقال می یابند همچنین با تماس با سطوح آلوده نیز امکان انتقال آن تشدید می شود.

وی ادامه داد: ویروس آنفولانزا هر یک تا سه سال می‌تواند به صورت یک اپیدمی خودش را نشان دهد، اپیدمی یعنی تعداد افراد مبتلا از حد نرمال بیشتر شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل افزود: نوع ویروسی که الان بیشتر مدنظر بوده H ۱N۱ و H۳N۲ است و آن اپیدمی که امسال با آن مواجه شدیم، ویروس H۱N۱ است که حدود ۳ هفته از آغاز آن می‌گذرد و ممکن است تا ۲ هفته آینده فروکش کند، اما ممکن است موج های دیگری از آن تا پایان زمستان رخ دهد .

دکتر جوانیان تصریح کرد: واکسن آنفولانزا معمولا ۴۰ تا ۶۰ درصد در بدن تاثیر خواهد داشت، پس افرادی که واکسن زده‌اند نیز باید موارد بهداشتی را رعایت کنند.

وی بیان داشت: بیماران پرخطری که زمینه بیمارهایی همچون قلبی، خونی، کبد و سرطان دارند تزریق واکسن آنفلوانزا را جدی بگیرند.

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری  بیان کرد: واکسن آنفلوانزا به اندازه کافی در داروخانه‌ها وجود دارد و مردم نگران تهیه واکسن نباشند. این واکسن ها از معتبرترین شرکت های دنیا، از فرانسه و هلند تهیه شده است.

وی گفت: هزینه واکسن آنفلوآنزا حدود ۴۱۰ هزار ریال است و برای بیماران پرخطر تزریق این واکسن ضروری است.

عضو کمیته کشوری آنفلوانزا  اظهار داشت: تاکنون سه نفر در شهرستان بابل به خاطر آنفلوانزای فصلی جانشان را از دست داده اند و ۲۲ نفر در بیمارستان آیت الله روحانی بابل تحت مراقبت های ویژه قرار دارند.

وی افزود: همه فوت شدگان آنفلوانزای فصلی دارای بیماری های خاص بودند که واکسن تزریق نکرده بودند و بین ۳۰ تا ۶۰ سال سن داشتند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل افزود: با اشاره به اینکه والدین در صورت بروز علائم سرماخوردگی، فرزندان خود را به مدرسه نفرستند، گفت: در حال حاضر مردم با رعایت نکات بهداشتی شست و شوی دقیق دست ها و استفاده از مایعات و لباس مناسب می توانند از ابتلا به این ویروس در امان باشند.

وی گفت: معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل تمامی بیماران دیالیزی و پرسنل بیمارستان هایی که در اورژانس و مراقبت های ویژه قرار دارند تزریق رایگان واکسن آنفلوآنزای فصلی را انجام داده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: همچنین معلولین مرکز نوشیروانی بابل و برخی از زندانیان نیز تزریق این واکسن را به صورت رایگان دریافت کرده اند.

دکتر جوانیان با بیان اینکه افراد پرخطر اگر دچار آنفولانزا می‌شوند، حتما به پزشک مراجعه کنند، گفت: دارو‌های بتامتازون و دگزامتازون به هیچ وجه توسط بیماران آنفولانزا به صورت خود درمانی استفاده نشود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،بهترین راه درمان آنفلوانزای فصلی را برای افراد بیمار استراحت و مصرف مایعات بیان کرد و گفت: در صورتی که بیماران در مراحل اولیه بهبود نیافتند از خود درمانی پرهیز کنند و با مراجعه به مراکز درمانی در نظر گرفته شده تحت درمان قرار گیرند  وبدین منظور در شهرستان بابل برای بیماران بزرگسال، بیمارستان آیت اله روحانی و برای کودکان بیمارستان کودکان امیرکلا در نظر گرقته شده است در صورت نیاز با دستور پزشک بستری خواهند شد.

انجام بیش از 400 جراحی دندانپزشکی تحت بیهوشی ویژه معلولان و کودکان در بابل
دو شنبه 23 دي 1398 ساعت 9:14
  ارائه خدمات دارویی شبانه روزی در خشرودپی بابل
يك شنبه 22 دي 1398 ساعت 9:52
  انجام نخستین جراحی میکروتسه در مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا(س) بابل
شنبه 21 دي 1398 ساعت 12:32
  بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 21 دي 1398 ساعت 9:27
  روحیه شاد و خوب دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 21 دي 1398 ساعت 9:26
  تلاش‌های حاج قاسم سلیمانی برای ورود دارو به کشور
دو شنبه 16 دي 1398 ساعت 13:26
  جشن روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد
چهار شنبه 11 دي 1398 ساعت 8:23
  درج مطالعه عضو هیات علمی دانشگاه در بخش سلامت خبرگزاری Reuters Health Information
چهار شنبه 11 دي 1398 ساعت 8:19
  تفاهم نامه ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی توفیقی امضا شد
چهار شنبه 11 دي 1398 ساعت 8:17
  ارزیابی بیرونی دوره پزشکی عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام شد
سه شنبه 10 دي 1398 ساعت 13:18
  رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل توسط وزیر بهداشت مورد تقدیر قرار گرفت
دو شنبه 9 دي 1398 ساعت 13:43
  نخستین عمل تهاجمی اندوواسکولار عروق مغز در دانشگاه های علوم پزشکی شمال کشور در بابل انجام شد
يك شنبه 8 دي 1398 ساعت 12:5
  کم‌کاری غده تیروئید در زنان حدود سه برابر شایع‌تر از مردان می باشد.
يك شنبه 8 دي 1398 ساعت 7:30
  سمینار یکروزه نارسایی قلب در بیمارستان آیت الله روحانی بابل برگزار شد
شنبه 7 دي 1398 ساعت 9:14
  سهم بالای دانشگاه علوم پزشکی بابل در ارائه خدمات درمانی به بیماران خارج از بابل و مازندران
چهار شنبه 4 دي 1398 ساعت 14:58
  خدمات دانشگاه علوم پزشکی بابل فرا شهرستانی و فرا استانی می باشد.
چهار شنبه 4 دي 1398 ساعت 14:56
  استاد دانشگاه علوم پزشکی بابل بعنوان پژوهشگر برتر استان مازندران
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 14:34
  پایبندی به اخلاق مداری در زمینه های آموزشی، اداری، پژوهشی و درمانی
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 14:6
  اخلاق‌محوری فدای مدرک‌گرایی در دانشگاه‌ها نشود
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 11:30
  برگزاری نمایشگاه نجوم در دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 8:32
  عملیات نصب سازه فضای نمایشگاهی دائمی دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 8:31
  اولین همایش منطقه ای اخلاق محوردر دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 8:30
  اولین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.
سه شنبه 26 آذر 1398 ساعت 12:19
  مجوز پذیرش دستیاری تخصصی رشته مغز و اعصاب و کارشناسی ارشد رشته پرستاری داخلی و جراحی صادر شد
دو شنبه 25 آذر 1398 ساعت 7:54
  جلوگیری از پوسیدگی زودرس دندان در کودکان از شیرخوارگی آغاز می شود.
چهار شنبه 20 آذر 1398 ساعت 14:24