تزریق واکسن به مادران در دوران بارداری موجب کاهش ابتلا به آنفلوآنزا در شیرخوارگان می شود يك شنبه 17 آذر 1398 ساعت 11:31

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل:

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی بابل از کاهش ابتلا به آنفلوآنزا در شیرخوارگان با تزریق واکسن به مادران در دوران بارداری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مریم جوادیان با اشاره به اینکه ویروس آنفلوآنزا A وB سبب عفونت های تنفسی می شود، گفت: علامت مهم این عفونت تب,سرفه خشک, آبریزش بینی، دردعضلانی و درموارد خاص تهوع واستفراغ، اسهال و علائم سیستمیک است که معمولاً در بالغین سالم تهدید کننده حیات نیست.

متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینکه زنان باردار استعداد بیشتری برای ایجاد عوارض وخیم بیماری مانند درگیری ریوی دارند، تصریح کرد: بیشترین میزان انتقال ویروس در48 ساعت اول است و این ویروس از طریق قطرات تنفسی منتقل و فرد مبتلا می تواند با صحبت کردن به صورت نزدیک به اطرافیان انتقال دهد.

دکتر جوادیان با بیان اینکه اختلاف دمای زیاد و قرار گرفتن در سرما می تواند بدن را مستعد دریافت ویروس کند، بیان داشت: عفونت شدید در1% موارد می تواند سبب مرگ و میر مادر شود.

وی با ذکر این نکته که هریک تا سه سال ممکن است اپیدمی و موارد گسترده بیماری بروز کند، عنوان کرد: ویروس آنفلوآنزا A سبب ناهنجاری مادرزادی درجنین نمی شود. عفونت های شدید مادر موجب سقط درسه ماهه اول , مرگ جنین داخل رحم و زایمان زودرس می شود .

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان این نکته که تصمیم گیری برای تجویز داروی ضد ویروس برای درمان آنفلوآنزا یا پروفیلاکسی دارویی براساس علائم بالینی و فاکتورهای اپیدمیولوژی می باشد، اظهار داشت: شروع درمان نباید براساس نتایج تست های آزمایشگاهی به تاخیر بیفتد.

دکتر جوادیان متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه برای همه خانمهای باردار که در طی فصول شیوع آنفلوآنزا هستند واکسن این بیماری توصیه می شود، تصریح کرد: تزریق واکسن در افراد با بیماری زمینه ای مانند دیابت،بیماری قلبی،آسم و افرادی که دارای نقص ایمنی می باشند، ضروری می باشد.

وی با ذکر این نکته که حداقل دو هفته پس از تزریق، واکسن تاثیرات خود را در بدن خواهد گذاشت، ادامه داد: واکسن حدود 70 درصد موارد از بروز بیماری بالینی پیشگیری می کند.

دکتر جوادیان افزود: شواهدی از اثرات نامطلوب واکسن در مادر و جنین وجود ندارد و ابتلا به آنفلوآنزا در شیرخوارانی که مادران آنها واکسن این بیماری را دریافت نمودند تا 6 ماهگی کاهش می یابد.

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه شستشوی مکرر دستها منجر به قطع زنجیره عفونت های ویروسی می شود، گفت: شستن دست ها به مدت حداقل 30 ثانیه هر بار با آب و مایع دستشویی یا صابون چند بار در روز، دست ندادن و روبوسی نکردن بادوستان واطرافیان، رعایت اصول بهداشتی فردی واجتماعی، استفاده ازدستمال کاغذی برای ترشحات بینی ودهان و قرار دادن آن درکیسه زباله در بسته از راههای پیشگیری آنفلوآنزا می باشد.

وی با ذکر این نکته که کودک دارای علائم به مدت 3 روز به مهدکودک و مدرسه فرستاده نشود، افزود: کسانی که مبتلا به ویروس آنفلوآنزا شدند تا 48 ساعت در محل کارخود حاضر نشوند.

انجام بیش از 400 جراحی دندانپزشکی تحت بیهوشی ویژه معلولان و کودکان در بابل
دو شنبه 23 دي 1398 ساعت 9:14
  ارائه خدمات دارویی شبانه روزی در خشرودپی بابل
يك شنبه 22 دي 1398 ساعت 9:52
  انجام نخستین جراحی میکروتسه در مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا(س) بابل
شنبه 21 دي 1398 ساعت 12:32
  بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 21 دي 1398 ساعت 9:27
  روحیه شاد و خوب دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 21 دي 1398 ساعت 9:26
  تلاش‌های حاج قاسم سلیمانی برای ورود دارو به کشور
دو شنبه 16 دي 1398 ساعت 13:26
  جشن روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد
چهار شنبه 11 دي 1398 ساعت 8:23
  درج مطالعه عضو هیات علمی دانشگاه در بخش سلامت خبرگزاری Reuters Health Information
چهار شنبه 11 دي 1398 ساعت 8:19
  تفاهم نامه ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی توفیقی امضا شد
چهار شنبه 11 دي 1398 ساعت 8:17
  ارزیابی بیرونی دوره پزشکی عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام شد
سه شنبه 10 دي 1398 ساعت 13:18
  رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل توسط وزیر بهداشت مورد تقدیر قرار گرفت
دو شنبه 9 دي 1398 ساعت 13:43
  نخستین عمل تهاجمی اندوواسکولار عروق مغز در دانشگاه های علوم پزشکی شمال کشور در بابل انجام شد
يك شنبه 8 دي 1398 ساعت 12:5
  کم‌کاری غده تیروئید در زنان حدود سه برابر شایع‌تر از مردان می باشد.
يك شنبه 8 دي 1398 ساعت 7:30
  سمینار یکروزه نارسایی قلب در بیمارستان آیت الله روحانی بابل برگزار شد
شنبه 7 دي 1398 ساعت 9:14
  سهم بالای دانشگاه علوم پزشکی بابل در ارائه خدمات درمانی به بیماران خارج از بابل و مازندران
چهار شنبه 4 دي 1398 ساعت 14:58
  خدمات دانشگاه علوم پزشکی بابل فرا شهرستانی و فرا استانی می باشد.
چهار شنبه 4 دي 1398 ساعت 14:56
  استاد دانشگاه علوم پزشکی بابل بعنوان پژوهشگر برتر استان مازندران
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 14:34
  پایبندی به اخلاق مداری در زمینه های آموزشی، اداری، پژوهشی و درمانی
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 14:6
  اخلاق‌محوری فدای مدرک‌گرایی در دانشگاه‌ها نشود
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 11:30
  برگزاری نمایشگاه نجوم در دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 8:32
  عملیات نصب سازه فضای نمایشگاهی دائمی دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 8:31
  اولین همایش منطقه ای اخلاق محوردر دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 8:30
  اولین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.
سه شنبه 26 آذر 1398 ساعت 12:19
  مجوز پذیرش دستیاری تخصصی رشته مغز و اعصاب و کارشناسی ارشد رشته پرستاری داخلی و جراحی صادر شد
دو شنبه 25 آذر 1398 ساعت 7:54
  جلوگیری از پوسیدگی زودرس دندان در کودکان از شیرخوارگی آغاز می شود.
چهار شنبه 20 آذر 1398 ساعت 14:24