ارائه مراقبتهای پرستاری در منزل جهت شهروندان بابل اجرایی می شود دو شنبه 3 آبان 1395 ساعت 9:48

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراقبتهای پرستاری در منزل ، مجموعه ای از خدمات پرستاری شامل فرد، خانواده وجامعه ازپیشگیری تا نوتوانی (سلامت تا توانبخشی) از دوران بارداری تا کنهسالی می باشد.

محمد امام قلی زاده مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بابل در همین راستا از ابلاغ آئین نامه تاسیس مرکز مشاوره وارائه مراقبتهای پرستاری در منزل خبر داد.

وی بیان نمود در پاسخ به انتظارات و نیازهای اساسی مردم ونظام سلامت و با تاکید مقام عالی وزارت ومعاونت محترم پرستاری، آئین نامه جدید تاسیس مراکز مشاوره و ارائه مراقبتهای پرستاری در منزل با هدف حفظ وارتقاء سلامت مدد جویان از طریق ارائه مراقبت های پرستاری مبتنی برنیاز جامعه در زمینه های مراقبتی ، مشاوره ای ، آموزشی، درمانی، توانبخشی و.....به دانشگاههای سراسر کشور جهت اجرایی شدن ابلاغ گردید.

شرح وظایف واختیارات مرکز را به شرح زیر اعلام نمود:

1-آموزش خود مراقبتی در زمینه مراقبتهای پرستاری به فرد، خانواده ومددجو

2-ارائه خدمات مشاوره ای، آموزشی، حضوری، غیر حضوری  به مددجو

3-بازدید منزل و ارائه خدمات مشاوره ای ، آموزشی،مراقبتی،درمانی لازم در تمام مراحل( قبل از پذیرش بیماران وبعد از ترخیص از بیمارستان، با هماهنگی پزشک معالج

4-رایزنی وعقد قرارداد با مراکز درمانی وبیمارستانی برای تحت پوشش قراردادن بیمارانی که نیاز به تداوم مراقبت بعد از ترخیص دارند.

5- ارائه مراقبت های پرستاری در قالب ایجاد وتداوم مراکز مراقبت تسکینی برای بیماران صعب العلاج

6- ارائه خدمات مشاوره ای ومراقبتی به مراکز وموسسات مانند : مدارس، کارخانجات ، ادارات و....

7-برقراری ارتباط با مراکز بهداشتی، درمانی وداروخانه، به منظور ایجاد شبکه های تسهیل شده در خدمت رسانی به بیماران

صفحه قبل 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعدی
  پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت گرامیداشت روز بسیج اساتید
دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت فرا رسیدن ۳۱ خرداد سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید پیامی را صادر نمودند.
شنبه 2 تير 1397 ساعت 8:10
  تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از دکتر نجفی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی
شنبه 2 تير 1397 ساعت 8:8
  با حکم وزیر بهداشت؛
رییس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني بابل منصوب شد
چهار شنبه 30 خرداد 1397 ساعت 10:34
  دیدار دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل با سرپرست بانک ملی و رفاه کارگران استان
يك شنبه 27 خرداد 1397 ساعت 12:49
  ملاقات عمومی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل با شهروندان محترم
سه شنبه 22 خرداد 1397 ساعت 14:46
  بازدید دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل از تیم پزشکی اعزامی سی شب سی مسجد در آستانه مقدس امامزاده قاسم بابل
يك شنبه 20 خرداد 1397 ساعت 10:25
  پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ر ه)
يك شنبه 13 خرداد 1397 ساعت 11:54
  جلسه دکتر سید فرزاد جلالی "ریاست محترم دانشگاه" با دکتر آخوندزاده " قائم مقام معاون تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت
شنبه 12 خرداد 1397 ساعت 8:1
  اولین جلسه هم اندیشی در خصوص چگونگی اخذ گرنت از مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد)
شنبه 12 خرداد 1397 ساعت 8:1
  اولین جلسه کارگاه مقاله نویسی نوین تحت عنوان "Increase your chances for publication"
شنبه 12 خرداد 1397 ساعت 8:0
  تقدیر از فعالان فرهنگی، علمی و ورزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل
طی مراسمی از فعالان فرهنگی، علمی و ورزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل سه شنبه ۸ خرداد در سالن شهید شجاعیان دانشگاه تقدیر بعمل آمد.
شنبه 12 خرداد 1397 ساعت 7:18
سه شنبه 8 خرداد 1397 ساعت 13:2
  هفته ملی بدون دخانیات با شعار قلیان سمی برای سلامت خانواده
هفته ملی بدون دخانیات با شعار قلیان، سمی برای سلامت خانواده و با هدف حمایت طلبی برای اجرای سیاست های موثر بر کاهش مصرف دخانیات و ارتقای سطح آگاهی عمومی
سه شنبه 8 خرداد 1397 ساعت 8:27
  اولین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال ۱۳۹۷
سه شنبه 8 خرداد 1397 ساعت 8:26
  انتصاب سرپرست روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل
طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مهدی شهبازی به عنوان سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه منصوب ش
يك شنبه 6 خرداد 1397 ساعت 8:19
  مراسم معارفه سرپرست روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل
يك شنبه 6 خرداد 1397 ساعت 8:17
  بازدید دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل از مرکز جامع سلامت روستایی و بیمارستان در حال ساخت بندپی شرق
شنبه 5 خرداد 1397 ساعت 8:35
  پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز اهداء عضو
دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با صدور پیامی 31 اردیبهشت ماه روزملی اهدای عضو(سالروزتاریخی اخذ فتوای حضرت امام خمینی در مورد جایز بودن اهدای عضو از افراد مرگ مغزی )پیامی را صادر نمودند.
دو شنبه 31 ارديبهشت 1397 ساعت 8:39
  دیدار دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل با رئیس دادگستری ودادستان شهرستان بابل
يك شنبه 30 ارديبهشت 1397 ساعت 11:32
  انتصاب سرپرست پژوهشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل
طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر حسین نجف زاده به عنوان سرپرست پژوهشکده سلامت دانشگاه منصوب شد.
يك شنبه 30 ارديبهشت 1397 ساعت 8:51
  مراسم تکریم ومعارفه مدیر امور عمومی وفنی دانشگاه
شنبه 29 ارديبهشت 1397 ساعت 14:36
  اجرای طرح سی شب سی مسجد دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 29 ارديبهشت 1397 ساعت 8:51
  حضور خبرنگاران در اداره روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 29 ارديبهشت 1397 ساعت 8:50
  برگزاری مراسم یادواره شهیدان دکتر سید علی اکبر شجاعیان وعلی بخش غلامی در دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 26 ارديبهشت 1397 ساعت 10:30
  پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز روابط عمومی
دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با صدور پیامی فرارسیدن 27 اردیبهشت"روز روابط عمومی و ارتباطات" را تبریک گفت.
چهار شنبه 26 ارديبهشت 1397 ساعت 10:30
صفحه قبل 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعدی