بازدید محمدمیرزابیگی معاون پرستاری وزارت بهداشت،دکترربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از بیمارستان های روحانی و بهشتی بابل يك شنبه 6 فروردين 1396 ساعت 8:51

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، محمد میرزابیگی معاون پرستاری وزارت بهداشت و دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و دیگر مسئولین  از مراکز درمانی بیمارستان روحانی وبهشتی بابل در اولین روز سال 1396 بازدید بعمل آوردند.

محمد میرزابیگی معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت :  خداوند توفیق داد در اولین روز 1396بازدیدی از بیمارستان هاى آیت ا... روحانی(ره)  وشهيد بهشتى دانشگاه علوم پزشکی بابل و همچنین مراکز نگهداری معلولين نوشیروانی و شفيع زاده بابل داشته باشیم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت:حقیقتا باعث افتخار بود که دیدم در اولین روز سال ؛ پزشکان ، پرستاران و ساير پرسنل حضور منظمی دارند و همچنین بخش هایی که لازم است به مردم عزیز ارائه خدمت بکنند مثل بخش هاى icu  ، ccu ، اورژانس ، nicu  ، و... با حداکثر ظرفیت فعال مشغول ارائه خدمت هستند.

وی ادامه داد: از بیماران هم که سوال می پرسیدم رضایت مندی بسیار بالایی را اعلام می کردند.

با توجه به این که اولین روز سال و ایام تعطیلات بوده از نحوه پاسخگويى ؛ ویزیت ، درمان ؛ مراقبت ؛ مشاوره ها و...رضایت کامل داشتند.

این  مقام مسئول اضافه کرد :با توجه به این که بیمارستان آیت ا... روحانی  وساير بيمارستانهاى بابل ؛ به دلیل وجود مناطق گردشگری و چشم اندازهای ویژه توریستی استان مازندران در مسیر ترانزیت مسافرین و توریستها قرار دارد و طبیعی است که در ایام تعطیل حتی بیشتر از ایام غیر تعطیل به مردم عزیز خدمت رسانی می کنند که این نقطه قوت از نظر رسیدگی به مردم می باشد.

آقای میرزابیگی گفت : از نظر  إمكانات ؛ تجهیزات  وپرسنل ؛ باید ما مسئولین نگاه های ویژه ای داشته باشیم و اینگونه بیمارستان ها را که در مسیر گردشگری و مقصد مسافرین هستند را ملی تر ببینیم و رسیدگی های بهتری داشته باشیم.

وی ادامه داد: لازم است از آقای دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و معاونین ، پزشکان ، پرستاران  وهمه كاركنان تيم سلامت اين شهر که حضور فعال دارند و مشغول خدمت رسانی هستند تشکر ویژه داشته باشم.وبراى همكارانم درسراسر كشور كه اين ايام وساعات مشغول خدمتند آرزوى سلامتى وتوفيق مضاعف داشته باشم.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعدی
  برگزاری دومین جلسه کمیته علمی کنگره میان دوره ای انجمن جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دومین جلسه کمیته علمی "کنگره میان دوره ای انجمن جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران" در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید.
سه شنبه 20 شهريور 1397 ساعت 10:58
  دریافت دیپلم افتخار جایزه طب ایزاما توسط عضو هیات علمی گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 19 شهريور 1397 ساعت 15:8
  اهدای یک دستگاه دیالیز و یک دستگاه آنالیز به بیمارستان شهید بهشتی بابل
دو شنبه 19 شهريور 1397 ساعت 15:7
  افتتاح بخش های دیالیز، واحد فوریت های ویژه سکته حاد مغزی (SCU) و درمانگاه شیمی درمانی در بیمارستان آیت ا... روحانی(ره) بابل
يك شنبه 18 شهريور 1397 ساعت 14:35
  رتبه پنجم دانشگاه علوم ‌پزشکی بابل در نهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ وزارت بهداشت
يك شنبه 18 شهريور 1397 ساعت 10:52
  تشریح پروژه استقرار نظام ارجاع دانشگاه علوم با حضور دکتر ظفرمند مدیرکل بیمه سلامت استان
يك شنبه 18 شهريور 1397 ساعت 10:18
  نوزدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور
چهار شنبه 14 شهريور 1397 ساعت 10:29
  جشن روز کارمند دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 14 شهريور 1397 ساعت 7:34
  دود سيگار و قليان یکی از عوامل بزرگي لوزه هاي کودکان
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر علی توسلی پزشک متخصص گوش و حلق و بینی از كاهش عفونت هاي لوزه و بهبود و تقويت وضعيت تنفسي با برداشتن لوزه خبر داد.
دو شنبه 12 شهريور 1397 ساعت 11:52
  بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی از اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل
يك شنبه 11 شهريور 1397 ساعت 13:37
  نخستین جشنواره ملی تجارب موفق بیمارستانی در مدیریت منابع و مصارف
شنبه 10 شهريور 1397 ساعت 15:3
  برگزاری کارگاه پشتوانه نیروی انسانی در خدمات بهداشتی – درمانی (جانشین پروری )
شنبه 10 شهريور 1397 ساعت 8:47
  برگزاری وبینارآموزشی روش تدریس ویژه گروه علوم پایه دانشگاههای کلان منطقه یک
چهار شنبه 7 شهريور 1397 ساعت 12:3
  نجات جان 3 نفر با اهدای عضو خانم 31 ساله
سه شنبه 6 شهريور 1397 ساعت 14:12
  برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت هفته دولت و عید غدیر
سه شنبه 6 شهريور 1397 ساعت 14:12
  گرامیداشت روز داروساز در معاونت غذا و دارو
سه شنبه 6 شهريور 1397 ساعت 8:44
  نجات جان 3 بیمار با اهدای عضو نوجوان 17 ساله
دو شنبه 5 شهريور 1397 ساعت 13:53
  تولید بیش از 90 درصد اقلام دارویی مورد نیاز بیماران در داخل کشور
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داور دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر محسن رضازاده معاون غذا و دارو دانشگاه از فعالیت 129 داروساز در سطح شهرستان بابل خبر داد.
دو شنبه 5 شهريور 1397 ساعت 9:22
  بازديد معاون درمان وزارت بهداشت از مراكز درماني بابل
معاون درمان وزارت بهداشت در سفر به بابل، از مراكز درماني اين شهر بازديد كرد.
شنبه 3 شهريور 1397 ساعت 10:14
  تقدیر رئيس دانشگاه علوم پزشكي بابل از معاون فرهنگي و دانشجویی دانشگاه
به گزارش روابط عمومي معاونت فرهنگي دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي بابل، دکتر جلالی، رئیس دانشگاه به پاس خدمات دکتر مهدی پورامیر جهت انجام فعالیت های فرهنگی و دانشجویی طی نامه ای تقدیر به عمل آوردند.
سه شنبه 30 مرداد 1397 ساعت 11:24
  تقدیر از آزاده سرافراز در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بابل
در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه از آقای محسنی به نمایندگی از آزادگان سرافراز دانشگاه تقدیر و قدردانی شد.
يك شنبه 28 مرداد 1397 ساعت 10:34
  پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت سالروز ورود آزادگان
دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن ۲۶ مرداد ماه سالگرد ورورد سرفرازانه‌ی آزادگان به میهن اسلامی را تبریک و تهنیت گفت.
يك شنبه 28 مرداد 1397 ساعت 10:32
  جذب نیروی شرکتی کمک پرستار
شنبه 27 مرداد 1397 ساعت 10:34
  سومین مورد اهدا عضو سال 97 در شهرستان بابل
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قاسم زاده معاون درمان این دانشگاه از سومین مورد اهدا عضو در سال 97 در شهرستان بابل خبر داد.
چهار شنبه 24 مرداد 1397 ساعت 8:59
  سازمان های مردم نهاد همکاران توانمند سلامت
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترفرخی قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در امور مشارکتهای اجتماعی، از مشارکت سازمان های مردم نهاد در حوزه سلامت شهرستان بابل خبر داد.
سه شنبه 23 مرداد 1397 ساعت 9:7
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعدی