مناسب سازی 80 درصد بیمارستان های کشور برای ترویج زایمان طبیعی دو شنبه 11 ارديبهشت 1396 ساعت 9:4

رئیس اداره مامایی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت : 80 درصد بیمارستان های کشور در دولت تدبیر و امید برای ترویج زایمان های طبیعی مناسب سازی شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، فرح بابایی روز یکشنبه در مراسم روز جهانی بهداشت در بابل افزود : هم اکنون در 365 بیمارستان کشور زایمان طبیعی انجام می شود که در 80 درصد آنها بلوک های زایمانی با استانداردهای روز دنیا مناسب سازی شده است و بقیه نیز تا پایان دولت یازدهم مناسب سازی خواهد شد.

وی با تشریح برنامه های دولت یازدهم در زمینه بهداشت و درمان ، گفت : نگاه این دولت نسبت به ترویج زایمان های طبیعی در مراکز بیمارستانی بسیار ویژه بود و راه اندازی بلوک های زایمانی استاندارد در سراسر کشور هم از این نگاه ناشی شد.

رئیس اداره مامائی وزارت بهداشت با اعلام این که در گذشته در یک اتاق زایمان تا هشت مادر را بستری می کردند که به هیچ عنوان زیبنده کشور ما نبود ، افزود : دولت یازدهم برای ترویج زایمان طبیعی ، نسبت به توانمند سازی مادران و کادر درمانی بیمارستان ها اهتمام جدی داشته است.

وی توضیح داد : با هماهنگی های به عمل آمده ، هم اکنون یک مادر قبل از زایمان طبیعی هشت جلسه آموزش رایگان را پشت سر می گذارد و از سوی دیگر به کادر پزشکی نیز آموزش های لازم ارائه می شود.

بابائی فرهنگ سازی و ارائه مشاوره های قبل از بارداری را در ترویج زایمان طبیعی بسیار موثر دانست و گفت که هم اکنون دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور نسبت به این موضوع حساس شده و اهتمام جدی دارند .

وی افزود : تقاضای ما از مادرانی که زایمان طبیعی انجام داده اند این است که آنها بهترین مشاور برای مادران باردار محسوب می شوند که امیدواریم از ارائه مشاوره به زنان باردار دریغ نورزند.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعدی
  برگزاری دومین جلسه کمیته علمی کنگره میان دوره ای انجمن جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دومین جلسه کمیته علمی "کنگره میان دوره ای انجمن جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران" در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید.
سه شنبه 20 شهريور 1397 ساعت 10:58
  دریافت دیپلم افتخار جایزه طب ایزاما توسط عضو هیات علمی گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 19 شهريور 1397 ساعت 15:8
  اهدای یک دستگاه دیالیز و یک دستگاه آنالیز به بیمارستان شهید بهشتی بابل
دو شنبه 19 شهريور 1397 ساعت 15:7
  افتتاح بخش های دیالیز، واحد فوریت های ویژه سکته حاد مغزی (SCU) و درمانگاه شیمی درمانی در بیمارستان آیت ا... روحانی(ره) بابل
يك شنبه 18 شهريور 1397 ساعت 14:35
  رتبه پنجم دانشگاه علوم ‌پزشکی بابل در نهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ وزارت بهداشت
يك شنبه 18 شهريور 1397 ساعت 10:52
  تشریح پروژه استقرار نظام ارجاع دانشگاه علوم با حضور دکتر ظفرمند مدیرکل بیمه سلامت استان
يك شنبه 18 شهريور 1397 ساعت 10:18
  نوزدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور
چهار شنبه 14 شهريور 1397 ساعت 10:29
  جشن روز کارمند دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 14 شهريور 1397 ساعت 7:34
  دود سيگار و قليان یکی از عوامل بزرگي لوزه هاي کودکان
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر علی توسلی پزشک متخصص گوش و حلق و بینی از كاهش عفونت هاي لوزه و بهبود و تقويت وضعيت تنفسي با برداشتن لوزه خبر داد.
دو شنبه 12 شهريور 1397 ساعت 11:52
  بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی از اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل
يك شنبه 11 شهريور 1397 ساعت 13:37
  نخستین جشنواره ملی تجارب موفق بیمارستانی در مدیریت منابع و مصارف
شنبه 10 شهريور 1397 ساعت 15:3
  برگزاری کارگاه پشتوانه نیروی انسانی در خدمات بهداشتی – درمانی (جانشین پروری )
شنبه 10 شهريور 1397 ساعت 8:47
  برگزاری وبینارآموزشی روش تدریس ویژه گروه علوم پایه دانشگاههای کلان منطقه یک
چهار شنبه 7 شهريور 1397 ساعت 12:3
  نجات جان 3 نفر با اهدای عضو خانم 31 ساله
سه شنبه 6 شهريور 1397 ساعت 14:12
  برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت هفته دولت و عید غدیر
سه شنبه 6 شهريور 1397 ساعت 14:12
  گرامیداشت روز داروساز در معاونت غذا و دارو
سه شنبه 6 شهريور 1397 ساعت 8:44
  نجات جان 3 بیمار با اهدای عضو نوجوان 17 ساله
دو شنبه 5 شهريور 1397 ساعت 13:53
  تولید بیش از 90 درصد اقلام دارویی مورد نیاز بیماران در داخل کشور
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داور دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر محسن رضازاده معاون غذا و دارو دانشگاه از فعالیت 129 داروساز در سطح شهرستان بابل خبر داد.
دو شنبه 5 شهريور 1397 ساعت 9:22
  بازديد معاون درمان وزارت بهداشت از مراكز درماني بابل
معاون درمان وزارت بهداشت در سفر به بابل، از مراكز درماني اين شهر بازديد كرد.
شنبه 3 شهريور 1397 ساعت 10:14
  تقدیر رئيس دانشگاه علوم پزشكي بابل از معاون فرهنگي و دانشجویی دانشگاه
به گزارش روابط عمومي معاونت فرهنگي دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي بابل، دکتر جلالی، رئیس دانشگاه به پاس خدمات دکتر مهدی پورامیر جهت انجام فعالیت های فرهنگی و دانشجویی طی نامه ای تقدیر به عمل آوردند.
سه شنبه 30 مرداد 1397 ساعت 11:24
  تقدیر از آزاده سرافراز در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بابل
در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه از آقای محسنی به نمایندگی از آزادگان سرافراز دانشگاه تقدیر و قدردانی شد.
يك شنبه 28 مرداد 1397 ساعت 10:34
  پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت سالروز ورود آزادگان
دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن ۲۶ مرداد ماه سالگرد ورورد سرفرازانه‌ی آزادگان به میهن اسلامی را تبریک و تهنیت گفت.
يك شنبه 28 مرداد 1397 ساعت 10:32
  جذب نیروی شرکتی کمک پرستار
شنبه 27 مرداد 1397 ساعت 10:34
  سومین مورد اهدا عضو سال 97 در شهرستان بابل
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قاسم زاده معاون درمان این دانشگاه از سومین مورد اهدا عضو در سال 97 در شهرستان بابل خبر داد.
چهار شنبه 24 مرداد 1397 ساعت 8:59
  سازمان های مردم نهاد همکاران توانمند سلامت
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترفرخی قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در امور مشارکتهای اجتماعی، از مشارکت سازمان های مردم نهاد در حوزه سلامت شهرستان بابل خبر داد.
سه شنبه 23 مرداد 1397 ساعت 9:7
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعدی