با حکم وزیر بهداشت؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشكي بابل منصوب شد/ قدردانی از خدمات دکتر ربیعی دو شنبه 18 دي 1396 ساعت 11:0

به گزارش وبدا متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر فرزاد جلالی
استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی بابل

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جناب عالی، به موجب اين ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتی، درمانی بابل منصوب مي شويد.
از جناب عالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصي و كارشناسي اعضاي هيأت علمي و كاركنان محترم دانشگاه و استفاده از ظرفيت منابع بالقوه ساير بخش هاي حوزه مأموريت خود و در چهارچوب اسناد بالادستی به ویژه سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون برنامه ششم توسعه و برنامه های ارائه شده توسط این جانب در صحن مجلس شورای اسلامی اقدامات زير را انجام دهيد:
1. تشویق، ترغیب و توجه ویژه به اجرای برنامه تحول و نوآوری در آموزش پزشکی
2. اقدام لازم در زمینه تأمين، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم به ويژه محرومين و نيازمندان
3. عملياتي نمودن برنامه ششم توسعه و برنامه سلامت دولت دوازدهم
4. اقدامات لازم در زمینه استمرار طرح تحول نظام سلامت
5. حمایت و تقویت پژوهش و نوآوری و تلاش برای جهت دهی به پژوهش و طرح های مهم تحقیقاتی به منظور تقویت فرآیند محصولات و ارتقاء سلامت
6. ارتقاء برنامه هاي جاري حوزه هاي بهداشتي، درماني، فرهنگي و دانشجويي
7. صيانت از منابع انساني، فيزيكي و مالي
8. توسعه عدالت در سلامت در حوزه مأموريت خود
9. تلاش در جهت تحقق راهبرد اجتماعی شدن نظام سلامت در تمام حوزه ها
10. رعایت اعتدال، توان مندي و شايسته سالاري در انتصابات و تكريم اعضاي هيأت علمي و كاركنان حوزه سلامت
اميد است با اتكال به خداوند متعال و در جهت خدمت به ملت شریف ایران با حضور مستمر در بین مردم و سفر به شهرستان های تحت پوشش آن دانشگاه ، در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشید.

وزیر بهداشت همچنین در پیامی از خدمات و تلاش های دکتر ربیعی در مدت تصدی مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل قدردانی کرد.
متن این پیام به شرح زیر است:

برادر گرامي جناب آقای دکتر سیدمظفر ربیعی

خدمت گزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان برگزيده خویش عطا می فرماید. لذا بدين وسيله از خدمات ارزشمند و تلاش مستمر و شایسته شما در مدت تصدي مسئوليت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی بابل صمیمانه تشکر و قدردانی مي نمایم.

اميد است همواره به عنوان يكي از نيروهاي ارزشمند در نظام سلامت موفق و پيروز باشيد

صفحه قبل 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 صفحه بعدی
  برگزاری کنفرانس یکروزه به کارگیری تکنولوژی در بیمارستان آیت الله روحانی بابل
دو شنبه 7 اسفند 1396 ساعت 8:5
  مراسم تکریم ومعارفه رئیس دانشکده پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل
به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه، مراسم تکریم ومعارفه رئیس دانشکده پردیس خودگردان با حضور دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل مورخ96/12/6در دانشکده پردیس خودگردان برگزار شد.
يك شنبه 6 اسفند 1396 ساعت 13:58
  انتصاب رئیس دانشکده پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل
به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه،طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترسعید مهدوی عمران به عنوان رئیس دانشکده پردیس خودگردان دانشگاه منصوب شد.
يك شنبه 6 اسفند 1396 ساعت 13:46
  مراسم تکریم ومعارفه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل
مراسم تکریم ومعارفه معاون آموزشی دانشگاه با حضور دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل مورخ 96/12/5در معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.
شنبه 5 اسفند 1396 ساعت 12:50
  ‍ انتصاب معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل
طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترپرویز امری به عنوان معاون آموزشی دانشگاه منصوب شد.
شنبه 5 اسفند 1396 ساعت 12:32
  انتصاب سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی دانشگاه علوم پزشکی بابل
طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترشهرام سیفی به عنوان سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی منصوب شد
شنبه 5 اسفند 1396 ساعت 10:53
  مراسم تکریم ومعارفه سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی بابل
مراسم تکریم ومعارفه سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی بابل با حضور دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل،مدیران دانشگاهی وبیمارستانی مورخ 96/12/5در بیمارستان آیت الله روحانی برگزار شد.
شنبه 5 اسفند 1396 ساعت 10:52
  انتصاب معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل
به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه،طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر ایمان جهانیان به عنوان معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه منصوب شد.
چهار شنبه 2 اسفند 1396 ساعت 14:53
  مراسم تکریم ومعارفه معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه
به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه، مراسم تکریم ومعارفه معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه با حضور دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل مورخ 96/12/2در سالن کنفرانس معاونت تحقیقات دانشگاه برگزار شد.
چهار شنبه 2 اسفند 1396 ساعت 10:26
  پیام تسلیت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل در پی سقوط هواپیمای مسافربری تهران یاسوج
دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در پیامی سانحه تلخ سقوط هواپیمای مسافربری تهران - یاسوج را که منجر به جان باختن تعدادی از هموطنان شد، تسلیت گفت
چهار شنبه 2 اسفند 1396 ساعت 8:0