مرحوم حضرت آیت الله روحانی (ر ه) وجناب آقای دکتر خالق نژاد از مهم ترین نقوش برجسته دانشگاه علوم پزشکی بابل به شمار می روند. چهار شنبه 18 بهمن 1396 ساعت 10:21

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه، دکتر سیدفرزادجلالی  سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل در مراسم معارفه اذعان داشتند.

حمدوسپاس ایزد منان وخداوند سبحان را که به انسان قدرت تفکر واندیشه داد واو را در میان خلائق برتری بخشید.

در جلسه ای مبارک و میمون حضور داریم که مقرر شده تکریم مسئولی را به جا آوریم که چند سالی به خدمت صادقانه پرداخت و هرچه توان داشت در این مسیر بذل نمود اوکه از نوادگان جدم رسول خداست  با صداقت و ادب و اخلاق به مدیریت دانشگاه پرداخت.

همچنن مقرر است معارفه حقیری را به جا بیاوریم که خود مطلقا میل به مدیریت دوباره نداشته و سرگرم وظایف هیات علمی خود بودوتنها وتنها وبه دلیل مراجعات بی شمارگروههای مختلف : دانشگاهی، درمانی، پارلمانی و وزارتخانه ای وتنها  پس از تمام شدن حجت شرعی وعرفی پا به عرصه مدیریت دوباره گذاشتم.

گروه هایی که درد دانشگاه داشتند، دغدغه شهر واستان داشتند واز جناح های مختلف بودند.

ولى در یک مطلب مشترک  وآن اميد به آینده  بهتر امید برگشت به سالهای اول دانشگاه، امید برگشت به دهه های 60 و80 ،دهه هایی که هر سال دانشگاه با سال قبل متفاوت بود وهمواره رو به پیش .دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیش از 30سال قدمت خود  وپس از زحمات زیادی که توسط دو بزرگوار معنوی وعلمی آن زمان که هردو درپیگیری ايجاد دانشگاه  شهره بودند،امروز جز دانشگاههای مطرح کشور شده است .پیگیریها وحمایت های جدی مرحوم حضرت آیت الله روحانی (ر ه) وسخت کوشی ها ودوندگیهای جناب آقای دکتر خالق نژاد از مهم ترین نقوش برجسته این دانشگاه به شمار می روند این عرصه پس از چندی به سروران دیگری منتقل شدکه هرکدام نقش بسزایی در رشد واعتلای دانشگاه داشتند.سوای مدیریت های کوتاه وگذرا نقش پر رنگ تر وطولانی تر سروران عزیز جناب  آقایان:  دکتر نوروزیان، دکتر میکانیکی، دکتر نورباران، دکتر ربیعی در تاریخ دانشگاه همواره دیده می شود.

وی همچنین خاطر نشان کرد هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی استان با وجودحدودا 400 عضو هیات علمی ، 4000 هزار دانشجو، 5000 هزار کارمند، 8 دانشکده، 7 بیمارستان فعال ، یک بیمارستان در حال ساخت، ویک بیمارستان 250 تختخوابی با مجوز جدیدچند روز پیش،حدود200 خانه بهداشت، 25 مرکز جامعه روستایی، 9 مرکزشهری و21 پایگاه بهداشتی ،دارای 64 رشته تحصیلی ازکاردانی  تا فوق تخصص رشته های بالینی است.ولی متاسفانه در بودجه بندیها در حد شهرستان 500  هزار نفری دیده نمی شود در حالیکه پوشش حداقل  نیمی از استان را به لحاظ درمانی ارائه  می دهد وعملکرد در حد فرا استانی در برخی رشته های تخصصی وفوق تخصصی بالینی است انتظار ما از قائم مقام محترم ونماینده وزیر بهداشت سرور عزیزمان جناب آقای دکتر حریرچی بازبینی وانتقال دوباره این معضل به وزارت محترم است.

دکتر جلالی در عرصه توسعه بیان داشت : توسعه نیافتگی يك معضل علمی وتوسعه یک آرزوی عمومی است خواسته در میان نخبگان دستیابی به توسعه نیازمند حلقه های متعدد انسانی، مالی و برنامه ای است. تجارب انسانی بخصوص همراهی نخبگان ودانشگاهیان با مدیران دولتی از اصول اولیه دستیابی به توسعه است.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 صفحه بعدی
  تقدیر از آزاده سرافراز در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بابل
در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه از آقای محسنی به نمایندگی از آزادگان سرافراز دانشگاه تقدیر و قدردانی شد.
يك شنبه 28 مرداد 1397 ساعت 10:34
  پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت سالروز ورود آزادگان
دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن ۲۶ مرداد ماه سالگرد ورورد سرفرازانه‌ی آزادگان به میهن اسلامی را تبریک و تهنیت گفت.
يك شنبه 28 مرداد 1397 ساعت 10:32
  جذب نیروی شرکتی کمک پرستار
شنبه 27 مرداد 1397 ساعت 10:34
  سومین مورد اهدا عضو سال 97 در شهرستان بابل
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قاسم زاده معاون درمان این دانشگاه از سومین مورد اهدا عضو در سال 97 در شهرستان بابل خبر داد.
چهار شنبه 24 مرداد 1397 ساعت 8:59
  سازمان های مردم نهاد همکاران توانمند سلامت
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترفرخی قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در امور مشارکتهای اجتماعی، از مشارکت سازمان های مردم نهاد در حوزه سلامت شهرستان بابل خبر داد.
سه شنبه 23 مرداد 1397 ساعت 9:7
  بازدید رئیس دانشگاه از موسسه خیریه نگهداری معلولین نوشیروانی بابل
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه به همراه هیأت رئیسه از مرکز نگهداری معلولین نوشیروانی بابل یکشنبه 21 مردادماه 97 بازدید نمودند.
دو شنبه 22 مرداد 1397 ساعت 8:23
  بهسازی واحد آندوسکوپی بیمارستان شهید بهشتی به همت نیکوکار نیک اندیش آقای محمد علی شیرزاد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی بابل، واحد آندوسکوپی این مرکز به همت نیکوکار نیک اندیش آقای محمد علی شیرزاد مورد بهسازی قرار گرفت.
يك شنبه 21 مرداد 1397 ساعت 7:27
  برگزاری ستاد توزیع دارو دانشگاه در معاونت غذا ودارو
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل، جلسه ستاد توزیع دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل در معاونت غذا و دارو این دانشگاه برگزار گردید.
شنبه 20 مرداد 1397 ساعت 12:52
  صعود تیم والیبال دانشجویی دانشگاه به رقابت های المپیاد ورزشی تبریز
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بابل، تیم والیبال دانشجویی به رقابت های المپیاد دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور راه یافت.
شنبه 20 مرداد 1397 ساعت 12:51
  طرح رایگان پایش سلامت خبرنگاران بابلی توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جلالی رئیس دانشگاه از از اجرای طرح پایش سلامت خبرنگاران بمناسبت روز خبرنگار بصورت رایگان خبر داد.
شنبه 20 مرداد 1397 ساعت 12:50
  حضور رئیس دانشگاه در تمرین نهایی تیم والیبال دانشجویی
سه شنبه 16 مرداد 1397 ساعت 12:19
  برگزاری ششمین دوره مدرسه تابستانه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه