دانشگاه علوم پزشکی بابل یکی از دانشگاهای پیشرو در کشور است چهار شنبه 18 بهمن 1396 ساعت 10:42

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه ،دکترایرج حریرچی روز سه شنبه در مراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: خوشبختانه ایام انقلاب یک فرصت بسیار ارزشمندی است که دستاوردهای خوب علمی برای مردم تشریح شود.

وی اظهارداشت: مردم ما فراموش نمی کنند که در دهه 60 پزشکانی از پاکستان، هند و بنگلادش در شهرها و روستاهای ایران طبابت می کردند.

وی اضافه کرد: در سال 57 ایران زیر 10 هزار پزشک داشت اما امروز کشور ما بیش از 117هزار پزشک و دندانپزشک دارد که در حال ارائه خدمات به ایرانیان هستند.

وی گفت: در یک دوره ای برای عمل قلب باز هموطنان ما با صرف هزینه های زیاد به لندن و دیگر کشورهای اروپایی می رفتند تا درمان شوند اما امروز نه تنها در بیش از 30 بیمارستان تهران این عمل قلب باز انجام می شود بلکه تمام مراکز استان ها و شهرهای دوم آنها هم این عمل انجام می شود.

وی بیان کرد: امروز دیگر دغدغه های ما کمبود پزشک نیست بلکه توریست درمانی و ارائه خدمات پزشکی به دیگر کشورها مدنظر ما می باشد.

دکترحریرچی اظهارداشت: امروز همه ما باید تلاش کنیم تا با استفاده از تمامی ظرفیت های موجود برای توسعه و بالندگی کشور همت کنیم تا آن چیزی که شایسته این انقلاب و مردم است پیشرفت کنیم.

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: دانشگاه علوم پزشکی بابل یکی از دانشگاهای پیشرو در کشور است که در توریست درمانی می تواند اقدامات خوبی را انجام دهد و همچنین به شهرها و استان های دیگر خدمات پزشکی ارائه دهد.

در این مراسم از خدمات چهار ساله دکتر سید مظفر ربیعی قدردانی شد و دکتر سید فرزاد جلالی بعنوان سکان دار جدید رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل معرفی شد.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 صفحه بعدی
  برگزاری کارگاه نظری و عملی "ایمونوهیستوشیمی"
به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه، کارگاه نظری و عملی "ایمونوهیستوشیمی" با شرکت دانشجویان علوم پزشکی بابل ودانشگاه مازندران مورخ ۱۲و۱۳ اسفند در مرکز تحقیقات بیولوژی سلولی و مولکولی پژوهشکده سلامت برگزار شد.
چهار شنبه 16 اسفند 1396 ساعت 13:16
  بمناسبت 15 اسفند روز درختکاری
به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه، مراسم روز درختکاری و کاشت نهال توسط جمعی از مدیران دانشگاهی ...
چهار شنبه 16 اسفند 1396 ساعت 12:51
  پنجمین همایش دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.
شنبه 12 اسفند 1396 ساعت 8:36
  کارگاه آموزشی ایده پردازی و خلاقیت در دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 12 اسفند 1396 ساعت 8:32
  اولین دوره کارگاه یک روزه ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت
شنبه 12 اسفند 1396 ساعت 8:32
  بازدید دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل از بخش اورژانس بیمارستان آیت الله روحانی وبیمارستان فوق تخصصی چشم مرحوم میناگر
چهار شنبه 9 اسفند 1396 ساعت 12:44
  بازدید دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل از واحدهای ستادی معاونت بهداشتی بابل
چهار شنبه 9 اسفند 1396 ساعت 12:44
  انتصاب سرپرست مدیریت توسعه سازمان ومنابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بابل
سه شنبه 8 اسفند 1396 ساعت 9:26
  نشست دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل با تشکل های دانشجویی
سه شنبه 8 اسفند 1396 ساعت 9:25
  تقدیر از گروه دندانپزشکی معلولین تحت بیهوشی در بیمارستان روحانی
سه شنبه 8 اسفند 1396 ساعت 8:44
  برگزاری کنفرانس یکروزه به کارگیری تکنولوژی در بیمارستان آیت الله روحانی بابل
دو شنبه 7 اسفند 1396 ساعت 8:5
  مراسم تکریم ومعارفه رئیس دانشکده پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل
به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه، مراسم تکریم ومعارفه رئیس دانشکده پردیس خودگردان با حضور دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل مورخ96/12/6در دانشکده پردیس خودگردان برگزار شد.
يك شنبه 6 اسفند 1396 ساعت 13:58
  انتصاب رئیس دانشکده پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل
به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه،طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترسعید مهدوی عمران به عنوان رئیس دانشکده پردیس خودگردان دانشگاه منصوب شد.
يك شنبه 6 اسفند 1396 ساعت 13:46
  مراسم تکریم ومعارفه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل
مراسم تکریم ومعارفه معاون آموزشی دانشگاه با حضور دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل مورخ 96/12/5در معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.
شنبه 5 اسفند 1396 ساعت 12:50
  ‍ انتصاب معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل
طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترپرویز امری به عنوان معاون آموزشی دانشگاه منصوب شد.
شنبه 5 اسفند 1396 ساعت 12:32
  انتصاب سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی دانشگاه علوم پزشکی بابل
طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترشهرام سیفی به عنوان سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی منصوب شد
شنبه 5 اسفند 1396 ساعت 10:53
  مراسم تکریم ومعارفه سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی بابل
مراسم تکریم ومعارفه سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی بابل با حضور دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل،مدیران دانشگاهی وبیمارستانی مورخ 96/12/5در بیمارستان آیت الله روحانی برگزار شد.
شنبه 5 اسفند 1396 ساعت 10:52
  انتصاب معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل
به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه،طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر ایمان جهانیان به عنوان معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه منصوب شد.
چهار شنبه 2 اسفند 1396 ساعت 14:53
  مراسم تکریم ومعارفه معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه
به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه، مراسم تکریم ومعارفه معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه با حضور دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل مورخ 96/12/2در سالن کنفرانس معاونت تحقیقات دانشگاه برگزار شد.
چهار شنبه 2 اسفند 1396 ساعت 10:26
  پیام تسلیت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل در پی سقوط هواپیمای مسافربری تهران یاسوج
دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در پیامی سانحه تلخ سقوط هواپیمای مسافربری تهران - یاسوج را که منجر به جان باختن تعدادی از هموطنان شد، تسلیت گفت
چهار شنبه 2 اسفند 1396 ساعت 8:0