دانشگاه علوم پزشکی بابل یکی از دانشگاهای پیشرو در کشور است چهار شنبه 18 بهمن 1396 ساعت 10:42

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه ،دکترایرج حریرچی روز سه شنبه در مراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: خوشبختانه ایام انقلاب یک فرصت بسیار ارزشمندی است که دستاوردهای خوب علمی برای مردم تشریح شود.

وی اظهارداشت: مردم ما فراموش نمی کنند که در دهه 60 پزشکانی از پاکستان، هند و بنگلادش در شهرها و روستاهای ایران طبابت می کردند.

وی اضافه کرد: در سال 57 ایران زیر 10 هزار پزشک داشت اما امروز کشور ما بیش از 117هزار پزشک و دندانپزشک دارد که در حال ارائه خدمات به ایرانیان هستند.

وی گفت: در یک دوره ای برای عمل قلب باز هموطنان ما با صرف هزینه های زیاد به لندن و دیگر کشورهای اروپایی می رفتند تا درمان شوند اما امروز نه تنها در بیش از 30 بیمارستان تهران این عمل قلب باز انجام می شود بلکه تمام مراکز استان ها و شهرهای دوم آنها هم این عمل انجام می شود.

وی بیان کرد: امروز دیگر دغدغه های ما کمبود پزشک نیست بلکه توریست درمانی و ارائه خدمات پزشکی به دیگر کشورها مدنظر ما می باشد.

دکترحریرچی اظهارداشت: امروز همه ما باید تلاش کنیم تا با استفاده از تمامی ظرفیت های موجود برای توسعه و بالندگی کشور همت کنیم تا آن چیزی که شایسته این انقلاب و مردم است پیشرفت کنیم.

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: دانشگاه علوم پزشکی بابل یکی از دانشگاهای پیشرو در کشور است که در توریست درمانی می تواند اقدامات خوبی را انجام دهد و همچنین به شهرها و استان های دیگر خدمات پزشکی ارائه دهد.

در این مراسم از خدمات چهار ساله دکتر سید مظفر ربیعی قدردانی شد و دکتر سید فرزاد جلالی بعنوان سکان دار جدید رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل معرفی شد.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 صفحه بعدی
  برگزاری کارگاه پشتوانه نیروی انسانی در خدمات بهداشتی – درمانی (جانشین پروری )
شنبه 10 شهريور 1397 ساعت 8:47
  برگزاری وبینارآموزشی روش تدریس ویژه گروه علوم پایه دانشگاههای کلان منطقه یک
چهار شنبه 7 شهريور 1397 ساعت 12:3
  نجات جان 3 نفر با اهدای عضو خانم 31 ساله
سه شنبه 6 شهريور 1397 ساعت 14:12
  برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت هفته دولت و عید غدیر
سه شنبه 6 شهريور 1397 ساعت 14:12
  گرامیداشت روز داروساز در معاونت غذا و دارو
سه شنبه 6 شهريور 1397 ساعت 8:44
  نجات جان 3 بیمار با اهدای عضو نوجوان 17 ساله
دو شنبه 5 شهريور 1397 ساعت 13:53
  تولید بیش از 90 درصد اقلام دارویی مورد نیاز بیماران در داخل کشور
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داور دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر محسن رضازاده معاون غذا و دارو دانشگاه از فعالیت 129 داروساز در سطح شهرستان بابل خبر داد.
دو شنبه 5 شهريور 1397 ساعت 9:22
  بازديد معاون درمان وزارت بهداشت از مراكز درماني بابل
معاون درمان وزارت بهداشت در سفر به بابل، از مراكز درماني اين شهر بازديد كرد.
شنبه 3 شهريور 1397 ساعت 10:14
  تقدیر رئيس دانشگاه علوم پزشكي بابل از معاون فرهنگي و دانشجویی دانشگاه
به گزارش روابط عمومي معاونت فرهنگي دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي بابل، دکتر جلالی، رئیس دانشگاه به پاس خدمات دکتر مهدی پورامیر جهت انجام فعالیت های فرهنگی و دانشجویی طی نامه ای تقدیر به عمل آوردند.
سه شنبه 30 مرداد 1397 ساعت 11:24
  تقدیر از آزاده سرافراز در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بابل
در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه از آقای محسنی به نمایندگی از آزادگان سرافراز دانشگاه تقدیر و قدردانی شد.
يك شنبه 28 مرداد 1397 ساعت 10:34
  پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت سالروز ورود آزادگان
دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن ۲۶ مرداد ماه سالگرد ورورد سرفرازانه‌ی آزادگان به میهن اسلامی را تبریک و تهنیت گفت.
يك شنبه 28 مرداد 1397 ساعت 10:32
  جذب نیروی شرکتی کمک پرستار
شنبه 27 مرداد 1397 ساعت 10:34
  سومین مورد اهدا عضو سال 97 در شهرستان بابل
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قاسم زاده معاون درمان این دانشگاه از سومین مورد اهدا عضو در سال 97 در شهرستان بابل خبر داد.
چهار شنبه 24 مرداد 1397 ساعت 8:59
  سازمان های مردم نهاد همکاران توانمند سلامت
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترفرخی قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در امور مشارکتهای اجتماعی، از مشارکت سازمان های مردم نهاد در حوزه سلامت شهرستان بابل خبر داد.
سه شنبه 23 مرداد 1397 ساعت 9:7
  بازدید رئیس دانشگاه از موسسه خیریه نگهداری معلولین نوشیروانی بابل
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه به همراه هیأت رئیسه از مرکز نگهداری معلولین نوشیروانی بابل یکشنبه 21 مردادماه 97 بازدید نمودند.
دو شنبه 22 مرداد 1397 ساعت 8:23
  بهسازی واحد آندوسکوپی بیمارستان شهید بهشتی به همت نیکوکار نیک اندیش آقای محمد علی شیرزاد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی بابل، واحد آندوسکوپی این مرکز به همت نیکوکار نیک اندیش آقای محمد علی شیرزاد مورد بهسازی قرار گرفت.
يك شنبه 21 مرداد 1397 ساعت 7:27
  برگزاری ستاد توزیع دارو دانشگاه در معاونت غذا ودارو
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل، جلسه ستاد توزیع دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل در معاونت غذا و دارو این دانشگاه برگزار گردید.
شنبه 20 مرداد 1397 ساعت 12:52
  صعود تیم والیبال دانشجویی دانشگاه به رقابت های المپیاد ورزشی تبریز
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بابل، تیم والیبال دانشجویی به رقابت های المپیاد دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور راه یافت.
شنبه 20 مرداد 1397 ساعت 12:51
  طرح رایگان پایش سلامت خبرنگاران بابلی توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جلالی رئیس دانشگاه از از اجرای طرح پایش سلامت خبرنگاران بمناسبت روز خبرنگار بصورت رایگان خبر داد.
شنبه 20 مرداد 1397 ساعت 12:50
  حضور رئیس دانشگاه در تمرین نهایی تیم والیبال دانشجویی
سه شنبه 16 مرداد 1397 ساعت 12:19
  برگزاری ششمین دوره مدرسه تابستانه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه