ویزیت فرشتگان زمینی مرکز شفیع زاده توسط ریاست و پزشکان دانشگاه علوم پزشکی بابل چهار شنبه 2 مرداد 1398 ساعت 9:11

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید فرزاد جلالی، رئیس دانشگاه به ‌همراه معاونین و جمعی از اعضای هیات علمی از مرکز نگهداری معلولین شفیع زاده امیرکلا بازدید نمودند.

در حاشیه این بازدید دکتر جلالی گفت: در این مرکز کارمندان و همه دست‌اندرکاران در امر خدمت‌رسانی، پیگیری و نظافت به نحو احسن کارشان را انجام می‌دهند که می‌تواند برای ما یک درس بزرگ باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: نظافت و پاکیزگی بخش‌ها و تخت‌ها و همچنین صمیمیت کارکنان با این فرزندان از نکات قوت این موسسه است که می‌تواند الگویی مناسب برای بقیه دست‌اندرکاران این‌گونه موسسه‌ها باشد.

وی همچنین وجود اطلاعات و پرونده‌های خوب پزشکی این عزیزان را از دیگر نقاط قوت این مرکز بیان داشت و گفت: با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، می‌توان منشأ تحقیقات جهت پیشگیری از بروز معلولیت در آینده بود.

دکتر جلالی با اشاره به اینکه توسط دانشگاه برای هر فرد بصورت مجزا کارت درمان صادر خواهد شد تا در صورت نیاز از تمامی خدمات درمانی بیمارستانها بصورت رایگان بهره مند گردند، بیان داشت: تمامی خدمات درمانی این عزیزان توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل، با پیگیری معاونت درمان و معاونت غذا و دارو به‌صورت مطلوب ارائه خواهد شد و از هیچ کوششی در راه خدمت به این عزیزان دریغ نخواهد شد.

وی بیان داشت: این مرکز با تجربه زیاد در نگهداری از معلولین، هم اکنون دارای 400 معلول بابلی تحت پوشش در منزل و 50 معلول از سراسر استان که از آنها به‌صورت شبانه‌روزی در این مرکز نگهداری و مراقبت می‌شود، تعدادی از آنان بی‌سرپرست و برخی نیز با سرپرست بوده که از وضعیت مالی و معیشتی مناسبی برخوردار نیستند.

وی با اشاره به اینکه نخستین درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی تحت بیهوشی شمال کشور در بیمارستان روحانی می باشد، افزود: این مرکز به بیماران معلول ، بیماران زیرپوشش سازمان بهزیستی و ناتوان ذهنی جسمی و همچنین فرشتگان زمینی تحت پوشش مراکز نوشیروانی و شفیع زاده که برای انجام خدمات درمان دهان و دندان نیاز به بیهوشی سطحی و عمیق دارند، خدمات ارائه می‌دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود : تمام امورات مربوط به دندانپزشکی معلولین بصورت رایگان در این مرکز انجام می گردد و گروه پزشکی شامل دندانپزشکان متخصص، پزشکان بیهوشی، کارشناسان اتاق عمل، پرستاران و ... بصورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم داشتی در این طرح شرکت دارند.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از 300 بیمار معلول ، خدمات دندانپزشکی تحت بیهوشی عمومی در اتاق عمل بیمارستان را بصورت رایگان دریافت نمودند و همچنین بیش از 150 بیمار معلول با حضور دندانپزشکان در مراکز نگهداری معلولین شهرستان بابل از اقدامات دندانپزشکی بهره مند شدند.

دکتر جلالی تصریح کرد: خدمات دیگر از جمله جراحی‌های چشم معلولین، ویزیت‌های مکرر توسط اعضای هیئت علمی بصورت کاملا داوطلبانه برای معلولین شهرستان بابل و استان مازندران انجام شده است.

گفتنی است : ریاست، معاونین درمان و بهداشت، روسای بیمارستان های آیت ا.. روحانی و 17 شهریور مرزیکلا و پزشکان متخصص و فوق تخصص قلب، مغز و اعصاب، زنان و زایمان، پوست، اطفال و عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل، تمامی 50 معلول این مرکز را ویزیت نمودند و بعضی از این عزیزان را جهت ادامه درمان به بیمارستان های تابعه ارجاع دادند.

جلوگیری از پوسیدگی زودرس دندان در کودکان از شیرخوارگی آغاز می شود.
چهار شنبه 20 آذر 1398 ساعت 14:24
  مراسم تجلیل از افتخار آفرینان دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد
چهار شنبه 20 آذر 1398 ساعت 14:23
  بازدید هیئت ارزشیابی وزارت بهداشت از گروه رادیوانکولوژی مرکز شهید رجائی بابلسر
سه شنبه 19 آذر 1398 ساعت 12:4
  برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی بابل
سه شنبه 19 آذر 1398 ساعت 9:2
  جلسه آشنایی با استقرار نظام آمارهای ثبتی مبنا
يك شنبه 17 آذر 1398 ساعت 13:12
  تزریق واکسن به مادران در دوران بارداری موجب کاهش ابتلا به آنفلوآنزا در شیرخوارگان می شود
يك شنبه 17 آذر 1398 ساعت 11:31
  بازدید دکترشمس اردکانی مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی بابل
  تقاضای کاذب برای دریافت واکسن آنفلوانزا شکل گرفته است
چهار شنبه 13 آذر 1398 ساعت 10:46
  یک دستگاه از بروزترین آمبولانس های دنیا به منطقه بیشه سر تحویل داده شد.
چهار شنبه 13 آذر 1398 ساعت 10:17
يك شنبه 3 آذر 1398 ساعت 13:33
  سردرد شايعترين علت مراجعه سرپايي به درمانگاه هاي مغز و اعصاب
  برگزاری جلسه هماهنگی روز دانشجو دانشگاه علوم پزشکی بابل