خدمات دانشگاه علوم پزشکی بابل فرا شهرستانی و فرا استانی می باشد. چهار شنبه 4 دي 1398 ساعت 14:56

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت کشور با توجه حجم مراجعه بیماران به بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی بابل خدمات این دانتشگاه فرا شهرستانی و فرا استانی می باشد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر موهبتی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت کشور  در حاشیه ی نشست با دکتر جلالی رئیس دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی بابل جزء دانشگاه های قدیمی و با سابقه است که افتخارات خوبی در زمینه های آموزشی، فرهنگی و درمانی در کشور دارد .

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت کشور با بیان اینکه این نشست فرصت مغتنمی بود تا عملکرد دانشگاه در بخش بیمه سلامت ارائه گردد، بیان داشت: در دانشگاه علوم پزشکی بابل در زمینه خدمات سطح یک خدمات ، سطح نظام ارجاع  و پزشک خانواده دارند اتفاقات خوبی افتاده است.

طاهر موهبتی با اشاره به تعامل خوب دانشگاه علوم پزشکی بابل با برنامه های سازمان بیمه سلامت گفت: این دانشگاه توانست در مدیریت منابع و مصارف خوب عمل نماید و جزء دانشگاه هایی می باشد که توانسته 5% به بالا صرفه جویی داشته باشد.

وی ادامه داد: بابت نگرانی دانشگاه در موضوع مطالبات از سازمان های بیمه گر تلاش می کنیم تا پرداختی بیشتری به دانشگاه علوم پزشکی بابل تخصیص یابد و بتوانیم  به همان میزان بدهی ها رو پرداخت کنیم.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت کشور افزود: خدمات دانشگاه علوم پزشکی بابل فرا شهرستانی و فرا استانی می باشد که سعی میکنیم در وزارت بهداشت نگاه مثبتی به این موضوع ایجاد گردد.

این مسئول تصریح کرد: این دانشگاه در پروژه سلامت الکترونیکی از دانشگاه های پایلوت بوده که با ارائه گزارش از دانشگاه ، پیشرفت های خوبی در این بحث شده است.

موهبتی بیان داشت: در چهارچوب سیاست های وزارت بهداشت گام های خوبی برای مدیریت منابع و مصارف برداشته شده است که تاکید وزارت بر این بوده است که به گروه های نیازمند خدشه ای وارد نشود و همچنین بیماران واقعه ای (مهاجر یا مسافر)  بتواند از خدمات خوبی برخوردار باشند.

وی با اشاره به اینکه بخش هایی که نیاز به مساعدت سازمان بیمه هستند را در اولویت خود قرار می دهیم، گفت: با تلاش های صورت گرفته توانسته ایم میانگین چهارده ماه بدهی در سال 96 را امروز به 5 ماه برسانیم.

طاهر موهبتی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت کشور اذعان داشت: امیدوارم با تدبیر دولت و مجلس و همچنین نمایندگاه شهرستان بابل در بخش سلامت گام های موثری در بحث تامین منابع و تخصیص برداریم .

گفتنی است نشست طاهر موهبتی مدیر عامل بیمه سلامت کشور با دکتر جلالی رئیس دانشگاه با حضور حسین نیاز آذری نماینده شهرستان بابل، دکتر ظفرمند مدیر کل بیمه مازندران و دیگر مسئولین دانشگاه با موضوع مطالبات معوق دانشگاه علوم پزشکی، نظام ارجاع، پزشک خانواده و سلامت الکترونیک برگزار شد.

ترور شهید فخری زاده نشان از خاری دشمنان قسم خورده ایران است
  تولد ۴۷۴۰ نوزاد در سخترین شرایط کرونایی در بابل
  همچنان مهمانی‌های خانوادگی بیشترین مکان ابتلا به کرونا در بابل است
  دانشجویان در حیطه پژوهش به دنبال کارهای اصیل و ریشه دار باشند
  دانشجویان در کنار مطالب علمی، مهارت بالینی را افزایش دهند
  ارسال ۶۸۲ مقاله به بیست‌و‌یکمین کنگره سالیانه ملی و هفتمین کنگره بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم‌پزشکی کشور
  آغاز ۲۱مین کنگره سالیانه ملی و ۷مین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور در بابل
  افتتاح نخستین مرکز نیکوکاری دانشگاهی در سطح استان مازندران در دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 26 آبان 1399 ساعت 11:10
  کلنگ‌زنی مجتمع فرهنگی ورزشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 26 آبان 1399 ساعت 10:44
  بیماری آلزایمر شایع ترین نوع زوال عقل در جامعه
شنبه 24 آبان 1399 ساعت 9:58
  مراجعه نزديك به چهل هزار نفر افراد مشکوک و قطعی کرونا در بابل
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:59
  کلنگ‎زنی اولین محل فرود استاندارد و آشیانه اختصاصی بالگرد اورژانس هوایی بابل
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:17
  اهدای عضو بانوی ۱۸ساله بابلی جان چندين بیمار را نجات داد
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:16
  سهم زیادی مهمانی‌های خانوادگی و عروسی‌ها در شیوع کرونا/ عدم رعایت قرنطینه موجب ایجاد موج‌های مختلف کرونا
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 8:1
  ۵۵ درصد شهروندان بابلی از ماسک استفاده می‌کنند
دو شنبه 19 آبان 1399 ساعت 12:27
  تقدیر از پزشکان بابلی توسط نظام پزشکی کشور
يك شنبه 18 آبان 1399 ساعت 9:42
  درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در کنکور کارشناسی ارشد
شنبه 17 آبان 1399 ساعت 11:58
  تمرین دور میزی اعضای سامانه مدیریت حادثه با رویکرد حوادث بیولوژیک
دو شنبه 12 آبان 1399 ساعت 8:37
  مراسم عروسی مدافع سلامت در بیمارستان آیت ا... روحانی
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 13:1
  تغذیه سالم موجب افزایش ایمنی بدن در برابر کرونا
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 9:16
  موفقیت دانشجویان پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل در المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 9:15
  آسیب روانی جدی ناشی از کرونا در زنان ۳ برابر مردان است
دو شنبه 5 آبان 1399 ساعت 8:55
  شیوع بی اختیاری ادراری و اختلالات کف لگن در بانوان
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر آزیتا قنبرپور از عدم مراجعه بانوان به پزشک بدلیل خجالت و عدم آگاهی برای درمان بیماری های بی اختیاری ادراری و اختلالات کف لگن خبر داد.
دو شنبه 5 آبان 1399 ساعت 8:47
  خونریزی غیر طبیعی رحمی یکی از شایعترین علل مراجعه بانوان به پزشکان