نخستین عمل تهاجمی اندوواسکولار عروق مغز در دانشگاه های علوم پزشکی شمال کشور در بابل انجام شد يك شنبه 8 دي 1398 ساعت 12:5

رئیس بیمارستان آیت الله روحانی (ره) بابل:

رئیس بیمارستان آیت ا.. روحانی(ره) بابل از انجام نخستین عمل تهاجمی اندوواسکولار عروق مغز در دانشگاه های علوم پزشکی شمال کشور با بهره برداری از دومین دستگاه آنژیوگرافی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت الله روحانی (ره) بابل، دکتر سید ابراهیم حجازیان گفت: با بهره برداری از دستگاه دوم آنژیوگرافی، نخستین عمل تهاجمی اندوواسکولار عروق مغز در دانشگاه های علوم پزشکی شمال کشور در این مرکز انجام شد.

رئیس بیمارستان آیت ا.. روحانی(ره) بابل بیان داشت: بیمار آقای میانسال با خونریزی مغزی و تشخیص آنوریسم ( پارگی شریان های مغزی) با روش اندوواسکولار  بدون باز کردن جمجمعه تحت درمان کامل قرار گرفت و پس از 48 ساعت با حال عمومی مساعد ترخیص شد.

وی گفت: امروه شاهد بهره برداری از دومین دستگاه آنژیوگرافی در بابل هستیم که علاوه بر آنژیوی قلبی برای بیماران مغز و اعصاب و عروق محیطی نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

دکتر حجازیان با اشاره به اینکه دستگاه دوم آنژیوگرافی این مرکز جزء پیشرفته ترین دستگاه های دنیا است و امکانات متعددی از جمله آنژیوگرافی دیجیتال سابتراکشن دارد، بیان داشت: با وجود دستگاه آنژیوگرافی جدید خدمات وسیعی از اقدامات درمانی و تشخیصی در بیماری های عروق کرونر قلبی در بزرگسالان، بیماری های عروق قلبی در کودکان، بیماری های عروق مغز و نخاع، بیماری عروق محیطی از جمله عروق دست و پا، داخل شکم و سایر نقاط بدن در این مرکز به هموطنان عزیز ارائه می گردد.

وی با اشاره به اینکه آنژیوگرافی یک آزمایش پزشکی کم تهاجمی است و تصویر بسیار شفاف، دقیق و کاملی از عروق تولید می‌کند که وجود چنین تصاویری خصوصاً در مواردی که قرار است جراحی انجام شود مفید خواهد بود، گفت: با آنژیوگرافی برخی از بیماری‌ها بدون نیاز به عمل جراحی باز، درمان می شوند و اگر جراحی همچنان ضروری باشد، می‌توان با کمک آنژیوگرافی آن را دقیق‌تر انجام داد.

دکتر حجازیان رئیس بیمارستان آیت ا.. روحانی(ره) بابل افزود: تاکنون بیش از ۷۰۰  بیمار از خدمات طرح "۲۴۷" ویژه بیماران قلبی و طرح 724 ویژه بیماران با مشکلات مغزی بهره مند شدند و این بیماران کسانی بوده اند که توانسته اند در کمتر از دو ساعت از مشکل قلبی یا مغزی به بیمارستان برسند و تحت مداوای کامل قرار بگیرند.

این مسئول اذعان داشت: از زمان راه‌اندازی بخش آنژیوگرافی بیمارستان آیت‌ا... روحانی از سال 1389 تاکنون بیش از 32 هزار بیمار مورد آنژیوگرافی و ۸۰۰۰  بیمار مورد بالون آنژوپلاستی و استنت گذاری و نزدیک به ۵۰۰۰  مورد عمل جراحی قلب باز در این بیمارستان قرار گرفته اند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از خدمات قابل توجه این بیمارستان، وجود بخش قلب کودکان و آنژیوگرافی اطفال می باشد و در حال حاضر نزدیک به 700 مورد  اعمال مداخله ای قلب عروقی کودکان انجام داده و توانسته گامهای مثبتی در پیشرفت و ترقی اقدامات مداخله ای بردارد.

این مسئول با بیان اینکه که دیگر مراجعه به تهران نیاز نیست و تمامی اعمال ذکر شده در این مرکز با بالاترین کیفیت انجام می گردد، افزود: خدماتی که در بخش قلب کودکان بیمارستان آیت ا.. روحانی در امر درمان بیماریهای قلب کودکان انجام شده موجب گردیده که تمایل بیماران از سایر شهرها و استانهای همجوار جهت مراجعه بیشتر گردد بطوری که بیش از 70 درصد مراجعین غیر از شهرستان بابل می باشند.

انجام بیش از 400 جراحی دندانپزشکی تحت بیهوشی ویژه معلولان و کودکان در بابل
دو شنبه 23 دي 1398 ساعت 9:14
  ارائه خدمات دارویی شبانه روزی در خشرودپی بابل
يك شنبه 22 دي 1398 ساعت 9:52
  انجام نخستین جراحی میکروتسه در مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا(س) بابل
شنبه 21 دي 1398 ساعت 12:32
  بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 21 دي 1398 ساعت 9:27
  روحیه شاد و خوب دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل
شنبه 21 دي 1398 ساعت 9:26
  تلاش‌های حاج قاسم سلیمانی برای ورود دارو به کشور
دو شنبه 16 دي 1398 ساعت 13:26
  جشن روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد
چهار شنبه 11 دي 1398 ساعت 8:23
  درج مطالعه عضو هیات علمی دانشگاه در بخش سلامت خبرگزاری Reuters Health Information
چهار شنبه 11 دي 1398 ساعت 8:19
  تفاهم نامه ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی توفیقی امضا شد
چهار شنبه 11 دي 1398 ساعت 8:17
  ارزیابی بیرونی دوره پزشکی عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام شد
سه شنبه 10 دي 1398 ساعت 13:18
  رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل توسط وزیر بهداشت مورد تقدیر قرار گرفت
دو شنبه 9 دي 1398 ساعت 13:43
  کم‌کاری غده تیروئید در زنان حدود سه برابر شایع‌تر از مردان می باشد.
يك شنبه 8 دي 1398 ساعت 7:30
  سمینار یکروزه نارسایی قلب در بیمارستان آیت الله روحانی بابل برگزار شد
شنبه 7 دي 1398 ساعت 9:14
  سهم بالای دانشگاه علوم پزشکی بابل در ارائه خدمات درمانی به بیماران خارج از بابل و مازندران
چهار شنبه 4 دي 1398 ساعت 14:58
  خدمات دانشگاه علوم پزشکی بابل فرا شهرستانی و فرا استانی می باشد.
چهار شنبه 4 دي 1398 ساعت 14:56
  استاد دانشگاه علوم پزشکی بابل بعنوان پژوهشگر برتر استان مازندران
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 14:34
  پایبندی به اخلاق مداری در زمینه های آموزشی، اداری، پژوهشی و درمانی
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 14:6
  اخلاق‌محوری فدای مدرک‌گرایی در دانشگاه‌ها نشود
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 11:30
  برگزاری نمایشگاه نجوم در دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 8:32
  عملیات نصب سازه فضای نمایشگاهی دائمی دانشگاه علوم پزشکی بابل
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 8:31
  اولین همایش منطقه ای اخلاق محوردر دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.
چهار شنبه 27 آذر 1398 ساعت 8:30
  اولین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.
سه شنبه 26 آذر 1398 ساعت 12:19
  مجوز پذیرش دستیاری تخصصی رشته مغز و اعصاب و کارشناسی ارشد رشته پرستاری داخلی و جراحی صادر شد
دو شنبه 25 آذر 1398 ساعت 7:54
  جلوگیری از پوسیدگی زودرس دندان در کودکان از شیرخوارگی آغاز می شود.
چهار شنبه 20 آذر 1398 ساعت 14:24
  مراسم تجلیل از افتخار آفرینان دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد