جشن روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد چهار شنبه 11 دي 1398 ساعت 8:23

جشن روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل؛ به مناسبت سالروز ولادت فرخنده حضرت زینب (س) و روز پرستار مراسمی با حضور دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه روز سه شنبه 10 دی ماه 98 درسالن شهید شجاعیان دانشگاه  به همت معاونت درمان برگزار شد.

گفتنی است: در این مراسم که با حضور دکتر نیاز آذری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، پرستاران و دانشجویان برگزار شد با اعطای لوح تقدیر و هدایا از پرستار نمونه و بازنشسته مراکز دولتی و خصوصی تابعه قدردانی گردید.

همچنین شعار روز پرستار امسال جامعه سلامت، هویت و منزلت، رفاه و معیشت با هدفی مقدس سرشار از محبت به نوع انسان و شیفته خدمت بوده است.

سالانه حدود ۱۱ هزار پرستار  در کشور فارغ التحصیل می شوند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از اضافه شدن حدود ۱۱ هزار کارشناس فارغ التحصیل توسط دانشکده های پرستاری به بدنه جامعه پرستاری خبر داد.

دکترسید فرزاد جلالی در جشن روز پرستار ضمن تبریک ولادت حضرت زینب(س) و گرامیداشت روز پرستار، گفت: روز پرستار بهانه است برای تشکر و فدرانی از زحمات پرستارانی که فداکارانه و صبورانه از بیماران مراقبت می نمایند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه علت نامگذاری روز پرستار از برکات جمهوری اسلامی  ایران می باشد، گفت: پنجم جمادی الاول روز با سعادت ولادت  زینب کبری (س) بانوی قهرمان کربلا و پرچم دار نهضت حسینی به نام روز پرستار نامیده شد.

وی یادآور شد: علت نامیدن روز پرستار فقط پرستاری این بزرگوار از مجروحین جسمی و مجروحین روحی حادثه کربلا نیست بلکه پرستار نهضت کربلا هم بودند.

دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه از انقلاب اسلامی تاکنون تعداد پزشک و پرستار تقریبا بیش از ده برابر شده است، گفت: از اوایل انقلاب اسلامی آمار تعداد پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص در رشته های مختلف از ۱۱ هزار به بیش از 130 هزار افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: طبق آمار جدید تعداد پرستاران در کل کشور به ۱۹۰ هزار پرستار افزایش پیدا کرده است که این آمارنشان دهنده افزایش  بیش از ده برابر نسبت به قبل از انقلاب است.

این مسئول با اشاره به اینکه  سالانه حدود ۱۱ هزار کارشناس فارغ التحصیل توسط دانشکده های پرستاری به بدنه جامعه پرستاری اضافه می گردد، عنوان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی بابل حدود ۲۰۰۰ پرستار در مراکز دولتی و خصوصی مشغول به کار هستند .

دکتر جلالی با اشاره ضمن گرامیداشت شهدای پرستارافزود: همواره پرستاران وجدان کاری را حفظ نمایند و نگاه محبت آمیز، نگاه مثبت و امید آمیز نسبت به بیماران داشته باشند .

وی در همین راستا عنوان کرد: پرستاران در رشته های خود باید اطلاعات روز را کسب نمایند و در کارگاهها و سمینارها و دوره های بیمارستانی شرکت نمایند.

ترور شهید فخری زاده نشان از خاری دشمنان قسم خورده ایران است
  تولد ۴۷۴۰ نوزاد در سخترین شرایط کرونایی در بابل
  همچنان مهمانی‌های خانوادگی بیشترین مکان ابتلا به کرونا در بابل است
  دانشجویان در حیطه پژوهش به دنبال کارهای اصیل و ریشه دار باشند
  دانشجویان در کنار مطالب علمی، مهارت بالینی را افزایش دهند
  ارسال ۶۸۲ مقاله به بیست‌و‌یکمین کنگره سالیانه ملی و هفتمین کنگره بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم‌پزشکی کشور
  آغاز ۲۱مین کنگره سالیانه ملی و ۷مین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور در بابل
  افتتاح نخستین مرکز نیکوکاری دانشگاهی در سطح استان مازندران در دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 26 آبان 1399 ساعت 11:10
  کلنگ‌زنی مجتمع فرهنگی ورزشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 26 آبان 1399 ساعت 10:44
  بیماری آلزایمر شایع ترین نوع زوال عقل در جامعه
شنبه 24 آبان 1399 ساعت 9:58
  مراجعه نزديك به چهل هزار نفر افراد مشکوک و قطعی کرونا در بابل
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:59
  کلنگ‎زنی اولین محل فرود استاندارد و آشیانه اختصاصی بالگرد اورژانس هوایی بابل
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:17
  اهدای عضو بانوی ۱۸ساله بابلی جان چندين بیمار را نجات داد
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:16
  سهم زیادی مهمانی‌های خانوادگی و عروسی‌ها در شیوع کرونا/ عدم رعایت قرنطینه موجب ایجاد موج‌های مختلف کرونا
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 8:1
  ۵۵ درصد شهروندان بابلی از ماسک استفاده می‌کنند
دو شنبه 19 آبان 1399 ساعت 12:27
  تقدیر از پزشکان بابلی توسط نظام پزشکی کشور
يك شنبه 18 آبان 1399 ساعت 9:42
  درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در کنکور کارشناسی ارشد
شنبه 17 آبان 1399 ساعت 11:58
  تمرین دور میزی اعضای سامانه مدیریت حادثه با رویکرد حوادث بیولوژیک
دو شنبه 12 آبان 1399 ساعت 8:37
  مراسم عروسی مدافع سلامت در بیمارستان آیت ا... روحانی
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 13:1
  تغذیه سالم موجب افزایش ایمنی بدن در برابر کرونا
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 9:16
  موفقیت دانشجویان پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل در المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 9:15
  آسیب روانی جدی ناشی از کرونا در زنان ۳ برابر مردان است
دو شنبه 5 آبان 1399 ساعت 8:55
  شیوع بی اختیاری ادراری و اختلالات کف لگن در بانوان
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر آزیتا قنبرپور از عدم مراجعه بانوان به پزشک بدلیل خجالت و عدم آگاهی برای درمان بیماری های بی اختیاری ادراری و اختلالات کف لگن خبر داد.
دو شنبه 5 آبان 1399 ساعت 8:47
  خونریزی غیر طبیعی رحمی یکی از شایعترین علل مراجعه بانوان به پزشکان