ممنوع شدن مراسم ختم و عروسی در بابل / وضعیت قرمز در بابل يك شنبه 15 تير 1399 ساعت 14:10

با افزایش تعداد بیماران کرونایی بستری شده در بابل، تمامی تجمعات،همایش‌ها و مراسم‌ ختم،تشييع جنازه،وعروسی در این شهرستان ممنوع شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل،دکتر جلالی با اشاره به هشدارهای ستاد ملی کرونا و رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی گفت: متاسفانه در روزهای گذشته با افزایش شمار بیماران بستری کرونایی در بیمارستان های زیر مجموعه علوم پزشکی بابل، وضعیت این شهرستان در حالت قرمز قرار گرفته است.

دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از بالا رفتن آمار مبتلایان به کرونا در بابل بشدت ابراز نگرانی کرد و افزود: از امروز کلیه تجمعات از جمله همایش‌ها و مراسم‌ ختم و جشن در بابل محدود می‌شود.

وی با اشاره به تمهیدات صورت گرفته در ستاد بحران شهرستان گفت: جلسات اداری نیز به صورت حضوری برگزار نخواهد شد و همه به صورت ویدئو کنفرانس خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: آمار فزاینده بیماران بستری در شهرستان بابل زحمت کادر درمان را افزایش داده و با وجود آمادگی سیستم بهداشتی درمانی نگران پیک دوم کرونا هستیم.

وی ادامه داد: بعد از یک مدت کوتاه سیر نزولی بستری بیماران کرونایی در بابل، افزایشی شد و در حال حاضر با بستری 21  بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته تعداد بستری ها را به 122 نفر افزایش داده و وضعیت کرونایی در بابل بار دیگر قرمز شد.

دکتر جلالی ادامه داد: هم اکنون 35 بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی با ذکر این نکته که منتظر این افزایش بودیم، گفت: متاسفانه بدلیل هجوم تعداد زیادی از مسافران و گردشگران به شهرستان بابل در ایام تعطیلات و همچنین عادی شدن و عدم رعایت پروتکل بهداشنی از سوی مردم، وضعیت این روزهای قرمز کرونایی در بابل را پیش بینی کرده بودیم.

دکتر جلالی افزود: رونق بازارهای محلی ، ترددهای بی رویه شهروندان در سطح شهر، عادی شدن شهروندان در مناسب های اجتماعی اعم از جشن های عروسی و عزاداری ها و همچنین جلسات اداری بدون رعایت پروتکل های بهداشتی موج بستری بیماران کرونایی در بابل را افزایشی کرد.

وی به الزامی شدن استفاده از ماسک از امروز ۱۵ تیرماه اشاره کرد و از مردم خواست توصیه‌ها را جدی گرفته و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه استفاده از ماسک ۸۵ درصد از انتقال ویروس کرونا جلوگیری می کند، گفت:استفاده از ماسک و نیز رعایت فاصله اجتماعی نقش مهم و پیشگیرانه‌ای در کاهش آمار مبتلایان به ویروس کرونا دارد.

وی تاکید کرد: رعایت فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی یکی از بهترین راه های پیشگیری از ابتلا به کووید19 است. باید همچنان در خانه بمانیم و فقط در مواقع ضروری یعنی برای کار و شغل و همچنین خریدهای مایحتاج ضروری از منزل خارج شویم و در این موارد نیز باید فاصله فیزیکی و بهداشت دست و تنفس رعایت شود تا انتقال بیماری به حداقل برسد.

ترور شهید فخری زاده نشان از خاری دشمنان قسم خورده ایران است
  تولد ۴۷۴۰ نوزاد در سخترین شرایط کرونایی در بابل
  همچنان مهمانی‌های خانوادگی بیشترین مکان ابتلا به کرونا در بابل است
  دانشجویان در حیطه پژوهش به دنبال کارهای اصیل و ریشه دار باشند
  دانشجویان در کنار مطالب علمی، مهارت بالینی را افزایش دهند
  ارسال ۶۸۲ مقاله به بیست‌و‌یکمین کنگره سالیانه ملی و هفتمین کنگره بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم‌پزشکی کشور
  آغاز ۲۱مین کنگره سالیانه ملی و ۷مین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور در بابل
  افتتاح نخستین مرکز نیکوکاری دانشگاهی در سطح استان مازندران در دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 26 آبان 1399 ساعت 11:10
  کلنگ‌زنی مجتمع فرهنگی ورزشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 26 آبان 1399 ساعت 10:44
  بیماری آلزایمر شایع ترین نوع زوال عقل در جامعه
شنبه 24 آبان 1399 ساعت 9:58
  مراجعه نزديك به چهل هزار نفر افراد مشکوک و قطعی کرونا در بابل
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:59
  کلنگ‎زنی اولین محل فرود استاندارد و آشیانه اختصاصی بالگرد اورژانس هوایی بابل
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:17
  اهدای عضو بانوی ۱۸ساله بابلی جان چندين بیمار را نجات داد
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:16
  سهم زیادی مهمانی‌های خانوادگی و عروسی‌ها در شیوع کرونا/ عدم رعایت قرنطینه موجب ایجاد موج‌های مختلف کرونا
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 8:1
  ۵۵ درصد شهروندان بابلی از ماسک استفاده می‌کنند
دو شنبه 19 آبان 1399 ساعت 12:27
  تقدیر از پزشکان بابلی توسط نظام پزشکی کشور
يك شنبه 18 آبان 1399 ساعت 9:42
  درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در کنکور کارشناسی ارشد
شنبه 17 آبان 1399 ساعت 11:58
  تمرین دور میزی اعضای سامانه مدیریت حادثه با رویکرد حوادث بیولوژیک
دو شنبه 12 آبان 1399 ساعت 8:37
  مراسم عروسی مدافع سلامت در بیمارستان آیت ا... روحانی
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 13:1
  تغذیه سالم موجب افزایش ایمنی بدن در برابر کرونا
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 9:16
  موفقیت دانشجویان پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل در المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 9:15
  آسیب روانی جدی ناشی از کرونا در زنان ۳ برابر مردان است
دو شنبه 5 آبان 1399 ساعت 8:55
  شیوع بی اختیاری ادراری و اختلالات کف لگن در بانوان
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر آزیتا قنبرپور از عدم مراجعه بانوان به پزشک بدلیل خجالت و عدم آگاهی برای درمان بیماری های بی اختیاری ادراری و اختلالات کف لگن خبر داد.
دو شنبه 5 آبان 1399 ساعت 8:47
  خونریزی غیر طبیعی رحمی یکی از شایعترین علل مراجعه بانوان به پزشکان