مراسمات عروسی موجب برگزاری مراسم عزا می شود / ماسک مهمترین محافظ در مقابل ویروس کرونا شنبه 21 تير 1399 ساعت 9:18

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جلالی از مردم خواست با لغو مراسم عروسی و دیگر تجمعات در جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری، کمک کار کادر بهداشت و درمان باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: براساس تحقیقات انجام شده استفاده از ماسک بیش از ۸۰ درصد از انتقال ویروس کرونا به افراد جلوگیری می کند که این امر نقش ممتازی در شکست ویروس کرونا دارد.

دکتر سید فرزاد جلالی افزود: به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست بعد از اعلام وضعیت قرمز شهروندان بدون استفاده از ماسک از منازل خود خارج شوند که این امر بستری بیماران کرونایی در بیمارستان های بابل را افزایشی تر می کند.

وی بیان داشت: تعداد افرادی که در مراکز درمانی بابل به عنوان مبتلایان به کرونا بستری هستند به ۱۵۹ بیمار رسیده است در صورتی که نسبت به ۶۵ روز گذشته که به تعداد ۶۰ بیمار بستری در کل رسیده بودیم بسیار نگران کننده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: طبیعتا بیمارستان های بابل در آمادگی کامل به سر می برند اما اگر تعداد بیمارانی که نیاز به بستری دارند به شدت زیاد شود مسلما توان کادر درمان بیمارستان ها کاهش میابد.

دکتر جلالی با ذکر این نکته که روزهای سختی بر همکاران ما گذشت، گفت: آمار فزاینده بیماران بستری در شهرستان بابل زحمت کادر درمان را افزایش می دهد

وی اذعان داشت: از مردم تقاضا می کنم که کرونا و استفاده از ماسک را جدی بگیرند. ماسک می تواند همراه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، بیش از ۸۰ درصد در پیشگیری از بیماری موثر باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل افروزد: ماسک باعث کاهش محسوس پخش قطره‌های تنفسی حامل ویروس شود و مانع ورود قطره‌های ریز تنفسی حامل ویروس به بینی و حلق و ریه افراد سالم شود یا از آن بکاهد و همچنین از آلوده‌ شدن بینی و دهان با دست جلوگیری می کند.

دکتر جلالی با اشاره به اینکه مهمترین دلیل استفاده عمومی از ماسک جلوگیری از پخش و انتقال ویروس توسط مبتلایان یا ناقلان بی‌علامت است، گفت: ماسک فقط یکی از ابزارهای حفاظتی در برابر ویروس است و شست و شوی دستها و اجتناب از تماس با افراد مبتلا و جلوگیری از حضور افراد آلوده و افراد دارای علائمی همچون سرفه و تنگی نفس در اجتماع همچنان باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به این نکته که باید بدانیم زدن‌ ماسک تمامی مسئله را حل نمی کند بلکه ممکن است در افراد یک ایمنی کاذب نیز ایجاد کند، گفت: اگر شهروندان برای انجام کارهای ضروری باید از منزل خارج شوند فاصله گذاری یک و نیم متری را به طور دقیق رعایت کنند و اجازه ندهند ویروس کرونا به راحتی وارد بدن آنان شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: متاسفانه برگزاری مراسم عروسی موجب شیوع بیشتر این بیماری شده است و قطعا پس از هر عروسی افرادی به این بیماری مبتلا شده اند و به مراکز درمانی مراجعه نموده اند

وی افزود: از مردم عزیز خواهش می کنم تا مراسمات عروسی و... را لغو کنند تا موجب برگزاری مراسم عزا برای دیگران نشوند.

دکتر جلالی بیان داشت: یکی از مهم‌ترین محل‌های انتقال کرونا مکانهای مسقف است و با توجه به فصل گرما یکی از توصیه های جدی ما عدم حضور در مکانهای مسقف است.

ترور شهید فخری زاده نشان از خاری دشمنان قسم خورده ایران است
  تولد ۴۷۴۰ نوزاد در سخترین شرایط کرونایی در بابل
  همچنان مهمانی‌های خانوادگی بیشترین مکان ابتلا به کرونا در بابل است
  دانشجویان در حیطه پژوهش به دنبال کارهای اصیل و ریشه دار باشند
  دانشجویان در کنار مطالب علمی، مهارت بالینی را افزایش دهند
  ارسال ۶۸۲ مقاله به بیست‌و‌یکمین کنگره سالیانه ملی و هفتمین کنگره بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم‌پزشکی کشور
  آغاز ۲۱مین کنگره سالیانه ملی و ۷مین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور در بابل
  افتتاح نخستین مرکز نیکوکاری دانشگاهی در سطح استان مازندران در دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 26 آبان 1399 ساعت 11:10
  کلنگ‌زنی مجتمع فرهنگی ورزشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 26 آبان 1399 ساعت 10:44
  بیماری آلزایمر شایع ترین نوع زوال عقل در جامعه
شنبه 24 آبان 1399 ساعت 9:58
  مراجعه نزديك به چهل هزار نفر افراد مشکوک و قطعی کرونا در بابل
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:59
  کلنگ‎زنی اولین محل فرود استاندارد و آشیانه اختصاصی بالگرد اورژانس هوایی بابل
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:17
  اهدای عضو بانوی ۱۸ساله بابلی جان چندين بیمار را نجات داد
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:16
  سهم زیادی مهمانی‌های خانوادگی و عروسی‌ها در شیوع کرونا/ عدم رعایت قرنطینه موجب ایجاد موج‌های مختلف کرونا
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 8:1
  ۵۵ درصد شهروندان بابلی از ماسک استفاده می‌کنند
دو شنبه 19 آبان 1399 ساعت 12:27
  تقدیر از پزشکان بابلی توسط نظام پزشکی کشور
يك شنبه 18 آبان 1399 ساعت 9:42
  درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در کنکور کارشناسی ارشد
شنبه 17 آبان 1399 ساعت 11:58
  تمرین دور میزی اعضای سامانه مدیریت حادثه با رویکرد حوادث بیولوژیک
دو شنبه 12 آبان 1399 ساعت 8:37
  مراسم عروسی مدافع سلامت در بیمارستان آیت ا... روحانی
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 13:1
  تغذیه سالم موجب افزایش ایمنی بدن در برابر کرونا
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 9:16
  موفقیت دانشجویان پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل در المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 9:15
  آسیب روانی جدی ناشی از کرونا در زنان ۳ برابر مردان است
دو شنبه 5 آبان 1399 ساعت 8:55
  شیوع بی اختیاری ادراری و اختلالات کف لگن در بانوان
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر آزیتا قنبرپور از عدم مراجعه بانوان به پزشک بدلیل خجالت و عدم آگاهی برای درمان بیماری های بی اختیاری ادراری و اختلالات کف لگن خبر داد.
دو شنبه 5 آبان 1399 ساعت 8:47
  خونریزی غیر طبیعی رحمی یکی از شایعترین علل مراجعه بانوان به پزشکان