خونریزی غیر طبیعی رحمی یکی از شایعترین علل مراجعه بانوان به پزشکان دو شنبه 28 مهر 1399 ساعت 11:8

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل  دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر بوذری از خونریزی غیر طبیعی رحمی بعنوان یکی از شایعترین علل مراجعه بانوان به متخصصین زنان خبر داد.

دکتر زینت السادات بوذری متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: خونریزی غیر طبیعی از رحم یکی از شایعترین علل مراجعه خانم ها به متخصصین زنان می باشد که علل خونریزی رحمی در سنین مختلف متفاوت می باشد.

وی با اشاره به اینکه در سنین کودکی علل خونریزی رحمی را در مسائلی مانند تروما ، جسم خارجی و ... باید در نظر گرفت، بیان داشت: در سنین بزرگسالی بیشترین اختلالی که می تواند باعث خونریزی های غیر طبیعی رحمی شود عدم تخمک گذاری ، بیماریهای خونی ، استرس، حاملگی و عفونت می باشد.

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: در سنین باروری اولین علتی که بررسی می شود بارداری است و سپس علل هورمو ها مانند کم کاری یا پرکاری تیرویید ، دیابت، تخمدان پلی کیستیک ، یا اختلالات خونی مورد بررسی قرار می گیرد.

وی افزود: مصرف بعضی داروها مانند هپارین و یا وارفارین ، دانازول ، تاموکسی فن و... ممکن است ایجاد خونریزی غیر طبیعی نمایند و گاهی اوقات فیبروم ها و پولیپ های رحمی ایجاد خونریزی می نمایند که باید از طریق سونوگرافی مورد بررسی قرار گیرد.

دکتر بوذری با اشاره به اینکه عفونت نیز می تواند یک علت باشد که باید مورد درمان قرار گیرد، گفت:

در بعضی موارد علت خونریزی غیر طبیعی رحمی، سرطان ها می باشد و همچنین در خانم هایی که در سنین یائسگی هستند بیشترین علت خونریزی غیرطبیعی، آتروفی و نازک شدن دستگاه تناسلی می باشد.

وی اذعان داشت: در سنین یائسگی و پس از یائسگی با خونریزی های غیر طبیعی رحمی، نمونه گیری از این بیماران چه بصورت سرپایی و چه بعد از بستری در بیمارستان جهت تشخیص بدخیمی ها بسیار حائز اهمیت است .

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: بنابراین برحسب سن و شرایط بیمار روند تشخیص و درمان متفاوت خواهد بود و درمان می تواند  درمان دارویی ، استفاده از بالون حرارتی و در نهایت جراحی باشد.

وی افزود: لازم به ذکر است در صورت تشخیص پزشک مربوطه درمان با بالون حرارتی یا کاواترم که یک روش درمانی بسیاربی خطر است و در عرض ده دقیقه انجام میشود و برای بیماران پرخطر مانند بیماران با مشکلات قلبی یا دیگر بیماریهای زمینه ای که اجازه بیهوشی ندارند ، مناسب است که این روش تا 95% در درمان موفق است و البته پس از این درمان با این  روش احتمال  بارداری کاهش می یابد و با افزایش سقط همراه می باشد بنابراین برای خانم هایی که قصد بارداری دارند مناسب نمی باشد.

ترور شهید فخری زاده نشان از خاری دشمنان قسم خورده ایران است
  تولد ۴۷۴۰ نوزاد در سخترین شرایط کرونایی در بابل
  همچنان مهمانی‌های خانوادگی بیشترین مکان ابتلا به کرونا در بابل است
  دانشجویان در حیطه پژوهش به دنبال کارهای اصیل و ریشه دار باشند
  دانشجویان در کنار مطالب علمی، مهارت بالینی را افزایش دهند
  ارسال ۶۸۲ مقاله به بیست‌و‌یکمین کنگره سالیانه ملی و هفتمین کنگره بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم‌پزشکی کشور
  آغاز ۲۱مین کنگره سالیانه ملی و ۷مین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور در بابل
  افتتاح نخستین مرکز نیکوکاری دانشگاهی در سطح استان مازندران در دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 26 آبان 1399 ساعت 11:10
  کلنگ‌زنی مجتمع فرهنگی ورزشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی بابل
دو شنبه 26 آبان 1399 ساعت 10:44
  بیماری آلزایمر شایع ترین نوع زوال عقل در جامعه
شنبه 24 آبان 1399 ساعت 9:58
  مراجعه نزديك به چهل هزار نفر افراد مشکوک و قطعی کرونا در بابل
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:59
  کلنگ‎زنی اولین محل فرود استاندارد و آشیانه اختصاصی بالگرد اورژانس هوایی بابل
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:17
  اهدای عضو بانوی ۱۸ساله بابلی جان چندين بیمار را نجات داد
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 10:16
  سهم زیادی مهمانی‌های خانوادگی و عروسی‌ها در شیوع کرونا/ عدم رعایت قرنطینه موجب ایجاد موج‌های مختلف کرونا
چهار شنبه 21 آبان 1399 ساعت 8:1
  ۵۵ درصد شهروندان بابلی از ماسک استفاده می‌کنند
دو شنبه 19 آبان 1399 ساعت 12:27
  تقدیر از پزشکان بابلی توسط نظام پزشکی کشور
يك شنبه 18 آبان 1399 ساعت 9:42
  درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در کنکور کارشناسی ارشد
شنبه 17 آبان 1399 ساعت 11:58
  تمرین دور میزی اعضای سامانه مدیریت حادثه با رویکرد حوادث بیولوژیک
دو شنبه 12 آبان 1399 ساعت 8:37
  مراسم عروسی مدافع سلامت در بیمارستان آیت ا... روحانی
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 13:1
  تغذیه سالم موجب افزایش ایمنی بدن در برابر کرونا
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 9:16
  موفقیت دانشجویان پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل در المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
يك شنبه 11 آبان 1399 ساعت 9:15
  آسیب روانی جدی ناشی از کرونا در زنان ۳ برابر مردان است
دو شنبه 5 آبان 1399 ساعت 8:55
  شیوع بی اختیاری ادراری و اختلالات کف لگن در بانوان
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر آزیتا قنبرپور از عدم مراجعه بانوان به پزشک بدلیل خجالت و عدم آگاهی برای درمان بیماری های بی اختیاری ادراری و اختلالات کف لگن خبر داد.
دو شنبه 5 آبان 1399 ساعت 8:47
  گزارش ردیابی تماس بیماران مشکوک به کرونا در شهرستان بابل