-کاهش مصرف نمک :

میانگین مصرف نمک در ایران 15 گرم در روز است در صورتی که میانگین مصرف نمک در دنیا 5 گرم در روز می باشد . بنابراین گفته سرانه مصرف نمک در ایران 3 برابر میانگین مصرف جهان است .

بیاییم با کاهش مصرف نمک گامی مؤثر در جهت ارتقای سطح سلامت خود و خانواده مان برداشته و ذائقه کودکانمان را از ابتدای زندگی به غذاهای کم نمک عادت دهیم . مصرف غذاهای شور و دارای نمک زیاد باعث افزایش بیماری ،پرفشاری خون ،پوکی استخوان و سکته قلبی می گردد .

-کاهش سهم روغن جامد :

با کاهش سهم روغن های جامد و جایگزینی آن با روغن های مطلوب (روغن مایع ،روغن زیتون و .. ) از عوارض مصرف روغن های جامد مانند رسوب کلسترول در دیواره رگها و تنگی عروق ،افزایش فشار خون و سکته قلبی تا حدود زیادی در امان باشیم .

برچسب مواد غذایی بسته بندی شده را مطالعه نموده و با انتخاب بهترین محصول ،با رنگ مناسب در برچسب نشانگر رنگی تغذیه ای ،سلامت خود و خانواده تان را تضمین نمایید .

اثرات مصرف سموم :

شستن میوه و سبزی با آب می تواند به مقدار قابل ملاحظه ای سموم محلول در آب را کاهش دهد . پوست گیری و پختن بخشی از باقی مانده سموم را کاهش می دهد ،چون گرما باعث تجزیه و از بین رفتن غالب سموم می شود سموم خانگی را از دسترس کودکان دور نگهدارید .

-استفاده از سموم دفع آفات کشاورزی برای محصولات زراعی و باغی با نظارت کارشناسان مربوطه و الزاماً از سموم مجاز برای هر محصول باید استفاده گردد .

-استفاده بیش از حد فرآورده های قندی :

قند های ساده  (شکر) بخشی مهمی از انرژی دریافتی روزانه ما را تشکیل می دهند . محدوده قابل قبول مصرف ترکیبات قندی 50 تا 60 درصد از کل انرژی دریافتی روزانه می باشد که بهتر است از کربو هیدرات های پیچیده فیبر دار (نان ،برنج،حبوبات،ماکارونی ،سیب زمینی ،سبزی )و کمتر از 10 درصد آن از قند های ساده (شکر )تأمین گردد .

از مصرف غذاهای حاوی قند بالا و کالری فراوان و مواد مغذی اندک ،خود داری کنید .

-کاهش اسید چرب ترانس :

چربی ترانس نوعی چربی ناسالم است که علاوه بر افزایش وزن موجب افزایش ابتلا به بیماری های قلبی می شود . روغن های جامد دارای بیشترین مقدار اسید چرب ترانس می باشند .

توصیه می شود با جایگزینی اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 به جای اسید های چرب ترانس ریسک ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش دهید . مواد غذایی دارای اسید چرب امگا 3 و امگا 6 در ماهی ها-مغزهای خوراکی مانند مغز گردو و بعضی از روغنهای مایه مانند روغن کلزا وجود دارد .

-کاهش سهم فرآورده های قاچاق :

مصرف مواد غذایی و بهداشتی غیر مجاز مساوی است با به خطر افتادن سلامتی

در هنگام خرید مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی خارجی از اصالت آن کالا اطمینان حاصل کنید . داشتن برچسب اصالت به روی فرآورده های سلامت محور (مواد خوردنی ،آشامیدنی آرایشی و بهداشتی )الزامی است .

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی
  پیام تسلیت وزیر بهداشت به مناسبت درگذشت رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت
سانحه‌ای دلخراش در یکی از جاده‌های کشور، یک بار دیگر ملت شریف ایران را از خدمات مدیری لایق و خادمی دلسوز محروم ساخت .
يك شنبه 26 آذر 1396 ساعت 7:26
  پیام تسلیت دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت درگذشت دکتر صادق حضرتی
يك شنبه 26 آذر 1396 ساعت 7:24
  تجلیل از دو محقق برتر دانشگاه علوم پزشکی بابل
به مناسبت هفته پژوهش ودر مراسمی با حضور مسئولین استانی از دکتر علی اکبر مقدم نیا وخانم دکتر مریم سید مجیدی از دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان پژوهشگر برتر استان تقدیر وتجلیل بعمل آمد.
يك شنبه 26 آذر 1396 ساعت 7:22
  برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی بابل
به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر(روز دانشجو) مراسم بزرگداشتی با حضور جمعی از معاونین ، مدیران و دانشجویان مورخ 96/9/20در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزار شد.
دو شنبه 20 آذر 1396 ساعت 13:20
  انتخاب رئیس دانشگاه و بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان برترین فعالان حوزه "اردوهای جهادی" در استان مازندران
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل برای دومین سال پیاپی موفق به کسب این عنوان می شود
يك شنبه 19 آذر 1396 ساعت 13:5
  امیدواریم از ظرفیت وتوان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای تحقق اهداف حوزه سلامت استفاده کنیم.
  اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار کرد؛
کارگاه آموزشی "ارتباط موثر" ویژه اساتید مشاور دانشگاه
  پیام دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت 16آذر روز دانشجو
16 آذر،یادآور حماسه ماندگارفرزندان شایسته ایران اسلامی است.
  تشکر نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی از خدمات ارائه شده دانشگاه علوم پزشکی بابل
سه شنبه 14 آذر 1396 ساعت 13:54
  نشست هم اندیشی مهندس نیازآذری نماینده مردم بابل درمجلس شورای اسلامی با دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل
سه شنبه 14 آذر 1396 ساعت 13:35
  پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز جهانی معلولین
يك شنبه 12 آذر 1396 ساعت 12:26
  کمک 15 هزار میلیارد ریالی خیرین حوزه سلامت در سال گذشته
معاون اجتماعی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت که خیرین در سال گذشته 15 هزار میلیارد ریال به حوزه سلامت کمک کردند.
يك شنبه 12 آذر 1396 ساعت 9:52
  به همت دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد؛
دومین همایش ملی و چهارمین همایش حوزه پژوهش و توسعه مدیریت در نظام سلامت
چهار شنبه 8 آذر 1396 ساعت 13:9
  سخنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در دومین همایش ملی وچهارمین همایش دانشگاهی پژوهش در توسعه مدیریت ومنابع نظام سلامت
چهار شنبه 8 آذر 1396 ساعت 12:15
چهار شنبه 8 آذر 1396 ساعت 11:18
  مراسم بزرگداشت هفته بسیج وآغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) در دانشگاه علوم پزشکی بابل
مراسم بزرگداشت هفته بسیج وآغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، معاونین ، مدیران وکارکنان مورخ 7 آذر ماه 96 در مسجد امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد
سه شنبه 7 آذر 1396 ساعت 10:43
  گردهمایی خیرین سلامت شهرستان بابل در مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا (س)
گردهمایی خیرین سلامت شهرستان بابل جهت تکمیل و تجهیز مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا(س) بابل با حضور حجت الاسلام روحانی امام جمعه بابل،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، مسئولین ، نیکوکاران و پزشکان شهرستان بابل درمرکزدرمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا(س) برگزار گردید.
سه شنبه 7 آذر 1396 ساعت 9:27
  رضایت امام جمعه بخش لاله آباد از خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل
يك شنبه 5 آذر 1396 ساعت 12:14
  رونمایی از فصلنامه توسعه مدیریت ومنابع سلامت