برگزاری یازدهمین دوره هفته پیشگیری ازمسمومیت ها از 1 تا 7 آبان ماه سال جاری شنبه 1 آبان 1395 ساعت 10:30

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،معاون غذا ودارو دانشگاه  دکتر محسن رضا زاده ضمن اعلام آغاز هفته پیشگیری ازمسمومیت ها که در هفته اول آبان ماه هرسال برگزار می گردد مطالبی را درخصوص مقاومت میکروبی ودارویی ومصرف الکل  عنوان نمود:

-مقاومت دارویی هنگامی اتفاق می افتد که میکروارگانیسم ها یی مانند باکتری، ویروس، قارچ و انگل به گونه ای تغییر می کنند که ارائه داروهایی که قبلا برای درمان عفونت های حاصل از آنها استفاده می شد بی اثر می شود.

-تجویز آنتی بیوتیک پس از تشخیص بیماری توسط پزشک باید به طور کاملاً اختصاصی و با تاکید بر مصرف دوز (مقدار) مناسب صورت گیرد،

-ممکن است نشانه های بیماری در دو نفر یکسان باشد ولیکن نوع آنتی بیوتیک تجویزی برای آنها یکسان نباشد. به طور کلی مصرف نامناسب و غیر منطقی دارو از عمده ترین عوامل ایجاد کننده مقاومت میکروبی است.

-مصرف غیر منطقی و خودسرانه دارو نه تنها موجب درمان بیماری نمی شود بلکه باعث ایجاد عوارض دارویی در طولانی مدت نیز می گردد.

- تحقیقات انجام شده در کشورمان نشان می دهد که ایرانی ها بیش از استاندارد جهانی دارو مصرف می کنند. به طوری که 10 تا 15 درصد داروها بدون مشورت با پزشک و خودسرانه مصرف می شود.

-همه ما می خواهیم کودکانمان را سالم و ایمن نگه داریم و کمک کنیم تا ان ها با تمام توانایی شان زندگی و رشد کنند

-الکل ها از جمله مواد مسمومیت زا و روانگردان (مانند ترامادول یا دیازپام ) برای کودکان اند . و می توانند باعث تشنج ، رفتن به کما و حتی مرگ شوند . دهانشویه ها ، پاک کننده های صورت ، تقویت کننده های مو نیز می توانند حاوی مقادیر بالای الکل باشند .

-مصرف کنندگان الکل دچار فراموشی، بیماری های گوارشی به ویژه سیروز کبد می شوند . الکل به طور مستقیم روی کبد تأثیر سوء داشته و سلول های آن را از کار می اندازد .. سیروز در بدن باعث ورم ، زردی چشم ، خونریزی مری ، واریس مری و منجر به سرطان کبد و مرگ می شود . از دیگر عوارض الکل می توان به تأثیر بروی سیستم مغز استخوان ، کم خونی ، زخم معده  و زخم اثنی عشر معده اشاره کرد و به این ترتیب فرد مصرف کننده با عوارضی چون ترش کردن ، بی اشتهایی و درد ... مواجه می شود .

-در صورتیکه کودک شما ماده ای غیر خوراکی را بلعید ، با مرکز اورژانس و یا مرکز کنترل مسمومیت ها با شماره تلفن 1490 تماس بگیرید .

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی
  پیام تسلیت وزیر بهداشت به مناسبت درگذشت رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت
سانحه‌ای دلخراش در یکی از جاده‌های کشور، یک بار دیگر ملت شریف ایران را از خدمات مدیری لایق و خادمی دلسوز محروم ساخت .
يك شنبه 26 آذر 1396 ساعت 7:26
  پیام تسلیت دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت درگذشت دکتر صادق حضرتی
يك شنبه 26 آذر 1396 ساعت 7:24
  تجلیل از دو محقق برتر دانشگاه علوم پزشکی بابل
به مناسبت هفته پژوهش ودر مراسمی با حضور مسئولین استانی از دکتر علی اکبر مقدم نیا وخانم دکتر مریم سید مجیدی از دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان پژوهشگر برتر استان تقدیر وتجلیل بعمل آمد.
يك شنبه 26 آذر 1396 ساعت 7:22
  برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی بابل
به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر(روز دانشجو) مراسم بزرگداشتی با حضور جمعی از معاونین ، مدیران و دانشجویان مورخ 96/9/20در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزار شد.
دو شنبه 20 آذر 1396 ساعت 13:20
  انتخاب رئیس دانشگاه و بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان برترین فعالان حوزه "اردوهای جهادی" در استان مازندران
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل برای دومین سال پیاپی موفق به کسب این عنوان می شود
يك شنبه 19 آذر 1396 ساعت 13:5
  امیدواریم از ظرفیت وتوان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای تحقق اهداف حوزه سلامت استفاده کنیم.
  اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار کرد؛
کارگاه آموزشی "ارتباط موثر" ویژه اساتید مشاور دانشگاه
  پیام دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت 16آذر روز دانشجو
16 آذر،یادآور حماسه ماندگارفرزندان شایسته ایران اسلامی است.
  تشکر نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی از خدمات ارائه شده دانشگاه علوم پزشکی بابل
سه شنبه 14 آذر 1396 ساعت 13:54
  نشست هم اندیشی مهندس نیازآذری نماینده مردم بابل درمجلس شورای اسلامی با دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل
سه شنبه 14 آذر 1396 ساعت 13:35
  پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز جهانی معلولین
يك شنبه 12 آذر 1396 ساعت 12:26
  کمک 15 هزار میلیارد ریالی خیرین حوزه سلامت در سال گذشته
معاون اجتماعی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت که خیرین در سال گذشته 15 هزار میلیارد ریال به حوزه سلامت کمک کردند.
يك شنبه 12 آذر 1396 ساعت 9:52
  به همت دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد؛
دومین همایش ملی و چهارمین همایش حوزه پژوهش و توسعه مدیریت در نظام سلامت
چهار شنبه 8 آذر 1396 ساعت 13:9
  سخنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در دومین همایش ملی وچهارمین همایش دانشگاهی پژوهش در توسعه مدیریت ومنابع نظام سلامت
چهار شنبه 8 آذر 1396 ساعت 12:15
چهار شنبه 8 آذر 1396 ساعت 11:18
  مراسم بزرگداشت هفته بسیج وآغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) در دانشگاه علوم پزشکی بابل
مراسم بزرگداشت هفته بسیج وآغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، معاونین ، مدیران وکارکنان مورخ 7 آذر ماه 96 در مسجد امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد
سه شنبه 7 آذر 1396 ساعت 10:43
  گردهمایی خیرین سلامت شهرستان بابل در مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا (س)
گردهمایی خیرین سلامت شهرستان بابل جهت تکمیل و تجهیز مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا(س) بابل با حضور حجت الاسلام روحانی امام جمعه بابل،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، مسئولین ، نیکوکاران و پزشکان شهرستان بابل درمرکزدرمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا(س) برگزار گردید.
سه شنبه 7 آذر 1396 ساعت 9:27
  رضایت امام جمعه بخش لاله آباد از خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل
يك شنبه 5 آذر 1396 ساعت 12:14
  رونمایی از فصلنامه توسعه مدیریت ومنابع سلامت