طرح تحول سلامت؛ توصیه رهبری و تاکید رییس جمهور يك شنبه 14 آذر 1395 ساعت 8:35

جلسات ویژه‌ی تدوین لایحه بودجه سال آینده در دولت به اتمام رسید. در جریان بررسی این لایحه، طبق روال، هر دستگاهی استدلال‌های خود را برای دریافت بودجه‌ی مورد نیاز مطرح می‌کند. نوبت به من که رسید؛ خواهشم از هیئت محترم وزیران در مورد بودجه‌ی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این بود که رقمی را در لایحه پیش‌بینی کنند که در عمل محقق می‌شود. در غیر این صورت بودجه‌ی ما به‌طور کاذب متورم نشان داده شده و فرصتی فراهم می‌شود تا منتقدان و خدای نکرده بدخواهان با استناد به اعداد و ارقام بودجه، عملکرد این وزارتخانه و از جمله طرح تحول سلامت را غیر منصفانه مورد نقد و بررسی قرار دهند؛ اتفاقی که طی سه سال گذشته به وقوع پیوسته است.

همچنین تاکید کردم یا بودجه باید واقعی باشد یا تکلیف را از دوش وزارت بهداشت بردارند. چرا که وقتی تکلیفی مشخص می‌شود؛ سازمان های نظارتی مثل بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و ... بر اساس وظایف‌شان بررسی می‌کنند و اگر بخشی از تکالیف قانونی برزمین مانده باشد، خلف وعده و تخطی وزارت بهداشت تلقی خواهد شد. اعضای جلسه نظرات خود را در این باره اعلام کردند ولی اظهار نظر آقای رییس جمهور، همان‌گونه که می‌پنداشتم، برای حاضران بسیار جالب بود.

دکتر روحانی گفتند: "طرح تحول نظام سلامت صرفا مربوط به وزارت بهداشت نیست. مشروعیت اقدامات دولت در بخش یارانه‌ها به موفقیت این طرح بستگی دارد. چرا که ما به جای افزایش نقدی یارانه، طرح تحول را آغاز و بنا گذاشتیم برای ارتقای بهداشت و درمان مردم هزینه کنیم. لذا این یکی از طرح‌های اصلی دولت است و جناب آقای نوبخت به هر طریقی که می‌توانند باید بودجه آن را تامین کنند. در عین حال وزارت بهداشت و وزارت رفاه هم باید با صرفه‌جویی و مدیریت منابع، تضمین کنند هزینه‌های طرح در سال آینده افزایش نیابد."

همچنین ادامه دادند: "دو هفته قبل که خدمت مقام معظم رهبری بودم، ایشان نیز تاکید کردند لازم است از طرح تحول نظام سلامت صیانت شود. آسیب به این طرح، تنها متوجه دولت نیست؛ آسیب به نظام و کشور است. مردم هم به ادامه‌ی این خدمات امیدوارند و این مسیر باید ادامه یابد."

این سخنان مرا به آینده‌ی طرح تحول و خدمت به مردم در بخش سلامت، بیش از همیشه امیدوار کرد و اطمینان دارم این طرح با قوت ادامه پیدا می‌کند. البته هنوز باور دارم اگر طرحی که ما پیشنهاد دادیم و دولت تصویب کرد، توسط بیمه‌ها طبق قانون و به‌طور دقیق اجرا می‌شد، بسیاری از مشکلات امروز، روی نمی‌داد. پس باید به اصل طرح برگردیم و در این مسیر از پیشنهادها و نقدهای مشفقانه نیز استقبال کنیم.

و اما نکته پایانی؛ در شگفتم از آنهایی که با ادعای دفاع از مردم و نظام، گویا تکلیف شرعی و ملی خود را حمله‌ی بی محابا به این طرح می‌دانند! به ویژه کسانی که از روز نخست با آن مخالفت کرده‌اند و اکنون هم برای شکست‌اش لحظه شماری می‌کنند؛ همان آرزویی که دشمنان مردم و نظام در سر می‌پرورانند؛ اما ایمان دارم که خدای مهربان، ما را در ادامه راه و خدمت به مردم عزیزمان، چون همیشه تنها نخواهد گذاشت.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی
  پیام تسلیت وزیر بهداشت به مناسبت درگذشت رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت
سانحه‌ای دلخراش در یکی از جاده‌های کشور، یک بار دیگر ملت شریف ایران را از خدمات مدیری لایق و خادمی دلسوز محروم ساخت .
يك شنبه 26 آذر 1396 ساعت 7:26
  پیام تسلیت دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت درگذشت دکتر صادق حضرتی
يك شنبه 26 آذر 1396 ساعت 7:24
  تجلیل از دو محقق برتر دانشگاه علوم پزشکی بابل
به مناسبت هفته پژوهش ودر مراسمی با حضور مسئولین استانی از دکتر علی اکبر مقدم نیا وخانم دکتر مریم سید مجیدی از دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان پژوهشگر برتر استان تقدیر وتجلیل بعمل آمد.
يك شنبه 26 آذر 1396 ساعت 7:22
  برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی بابل
به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر(روز دانشجو) مراسم بزرگداشتی با حضور جمعی از معاونین ، مدیران و دانشجویان مورخ 96/9/20در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزار شد.
دو شنبه 20 آذر 1396 ساعت 13:20
  انتخاب رئیس دانشگاه و بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان برترین فعالان حوزه "اردوهای جهادی" در استان مازندران
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل برای دومین سال پیاپی موفق به کسب این عنوان می شود
يك شنبه 19 آذر 1396 ساعت 13:5
  امیدواریم از ظرفیت وتوان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای تحقق اهداف حوزه سلامت استفاده کنیم.
  اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار کرد؛
کارگاه آموزشی "ارتباط موثر" ویژه اساتید مشاور دانشگاه
  پیام دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت 16آذر روز دانشجو
16 آذر،یادآور حماسه ماندگارفرزندان شایسته ایران اسلامی است.
  تشکر نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی از خدمات ارائه شده دانشگاه علوم پزشکی بابل
سه شنبه 14 آذر 1396 ساعت 13:54
  نشست هم اندیشی مهندس نیازآذری نماینده مردم بابل درمجلس شورای اسلامی با دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل
سه شنبه 14 آذر 1396 ساعت 13:35
  پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز جهانی معلولین
يك شنبه 12 آذر 1396 ساعت 12:26
  کمک 15 هزار میلیارد ریالی خیرین حوزه سلامت در سال گذشته
معاون اجتماعی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت که خیرین در سال گذشته 15 هزار میلیارد ریال به حوزه سلامت کمک کردند.
يك شنبه 12 آذر 1396 ساعت 9:52
  به همت دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد؛
دومین همایش ملی و چهارمین همایش حوزه پژوهش و توسعه مدیریت در نظام سلامت
چهار شنبه 8 آذر 1396 ساعت 13:9
  سخنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در دومین همایش ملی وچهارمین همایش دانشگاهی پژوهش در توسعه مدیریت ومنابع نظام سلامت
چهار شنبه 8 آذر 1396 ساعت 12:15
چهار شنبه 8 آذر 1396 ساعت 11:18
  مراسم بزرگداشت هفته بسیج وآغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) در دانشگاه علوم پزشکی بابل
مراسم بزرگداشت هفته بسیج وآغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، معاونین ، مدیران وکارکنان مورخ 7 آذر ماه 96 در مسجد امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد
سه شنبه 7 آذر 1396 ساعت 10:43
  گردهمایی خیرین سلامت شهرستان بابل در مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا (س)
گردهمایی خیرین سلامت شهرستان بابل جهت تکمیل و تجهیز مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا(س) بابل با حضور حجت الاسلام روحانی امام جمعه بابل،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، مسئولین ، نیکوکاران و پزشکان شهرستان بابل درمرکزدرمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا(س) برگزار گردید.
سه شنبه 7 آذر 1396 ساعت 9:27
  رضایت امام جمعه بخش لاله آباد از خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل
يك شنبه 5 آذر 1396 ساعت 12:14
  رونمایی از فصلنامه توسعه مدیریت ومنابع سلامت